Ziua Îndrăgostiţilor 2021. Mesaje frumoase de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor 2021. Mesaje frumoase de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor 2021. Este ziua în care oamenii îşi arată afecţiunea şi îşi trimit felicitări, flori ori bomboane, alături de mesaje de dragoste. În anul 496 a fost pentru prima dată sărbătorită. În 2021, Google a realizat un doodle special.

Cel mai vechi mesaj trimis de Ziua Îndrăgostiţilor în limba engleză datează din 1477, scrie BBC. Ziua îşi ia numele de la un sfânt celebru, despre care au apărut, de-a lungul timpului, mai multe poveşti.Alte ArticoleTradiții și obiceiuri de Sfântul Valentin. Ce trebuie să …Mihaela Bilic a fost dată afară de la ”Arena Bucătarilor”. …Motivele despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. …

Cine a fost Sfântul Valentin

În credinţa populară, Sfântul Valentin a fost un preot în Roma celui de-al treilea secol. Împăratul Claudiu II a interzis căsătoriile, pentru că, spunea el, bărbaţii căsătoriţi sunt soldaţi slabi, iar Valentin a nesocotit regula, despre care credea că este nedreaptă, şi a continuat să oficieze căsătorii în secret.

Când împăratul a aflat, preotul Valentin a fost închis şi condamnat la moarte. În închisoare, el s-a îndrăgostit de fiica temnicerului, iar când a fost dus să fie executat, pe 14 februarie, i-a trimis o scrisoare semnată ”de la Valentinul tău”.

Prima sărbătorire a Zilei Îndrăgostiţilor/ Zilei Sfântului Valentin a avut loc în anul 496.

Sărbătoarea are rădăcini vechi. Romanii organizau un festival, numit Lupercalia, care avea loc la jumătatea lunii februarie, prin care sărbătoreau începutul primăverii. Se crede că, între manifestările sărbătorii, se număra şi alegerea de către băieţi a numelor de fete dintr-o cutie. Astfel, pe perioada festivalului, perechile formau cupluri şi, uneori, se căsătoreau.

Mai târziu, biserica a vrut să transforme festivalul într-o sărbătoare creştină şi a decis să se folosească de ea pentru a aminti de Sfântul Valentin. Cu timpul, numele sfântului a fost folosit de oameni pentru a îşi exprima sentimentele faţă de cei dragi.

Devenită una dintre cele mai populare sărbători, astăzi, Ziua Îndrăgostiţilor 2021 este sărbătorită în majoritatea ţărilor din lume – din Statele Unite până în Mexic, Australia şi Franţa.

În Marea Britanie, ea a devenit cunoscută în secolul 17. Până la jumătatea secolului 18, a devenit o sărbătoare obişnuită în rândul tinerilor, prieteni ori iubiţi, din toate clasele sociale. Anii 1900, felicitările imprimate au luat locul scrisorilor, scrie History.com.

Americanii au început, cel mai probabil, să schimbe felicitări cu această ocazie în jurul anului 1700. În anii 1840, Esther A. Howland a început să vândă în America primele felicitări produse de masă. Cunoscută drept ”Mother of the Valentine”, ea făcea felicitări elaborate, din mătase, panglici şi imagini colorate.

Astăzi, potrivit Greeting Card Association, un număr de aproximativ 1 miliard de felicitări se trimit în fiecare an de Ziua Îndrăgostiţilor. Acest lucru face ca Ziua Sfântului Valentin să fie a doua sărbătoare a anului după numărul de felicitări vândute (este estimat că, de Crăciun, sunt vândute aproximativ 2,6 miliarde de felicitări). Femeile sunt cele care cumpără aproximativ 85% din felicitări.

Dacă doriţi să vă impresionaţi jumătatea cu un mesaj aparte, de Ziua Îndrăgositiților 2021, v-am pregătit câteva declaraţii de dragoste deosebite.

Mesaje, SMS-uri și urări de Ziua Îndrăgostiţilor 2021

– De Ziua Îndrăgostiților 2021 vreau să ne aducem aminte toate clipele frumoase pe care le-am petrecut împreună şi momentele de fericire trăite alături, când iubirea parcă ne dădea aripi. Simt că viaţa mea lângă tine a căpătat un sens mult mai profund.

– Tu eşti jumătatea care mă face întreg, dragostea mea, fără tine n-aş mai fi eu, cel de acum. Înainte să te întâlnesc, simţeam un gol lăuntric, de parcă îmi lipsea ceva vital. Acum că te am pe tine, acel sentiment a dispărut, de parcă nici n-ar fi existat vreodată.

– Mi-ar plăcea ca nu doar Valentine’s Day să fie sărbătoarea iubirii noastre, ci fiecare zi să fie o sărbătoare închinată dragostei.

– Tu ai făcut ca singurătatea care îmi umplea zilele să dispară din viaţa mea pentru totdeauna. Mi-ai adus linişte interioară, un sentiment de bine şi multă, multă iubire şi fericire.

– Pentru noi, aş vrea ca fiecare zi să fie o sărbătoare a iubirii. De fapt, nu “aş vrea”, chiar este. Cu toată dragostea din lume…

– Îţi trimit acest mesaj că să-ţi aducă aminte de promisiunea pe care ţi-am făcut-o cu mult timp în urmă, şi anume, că te voi iubi mereu. Sper că în anii ce vin să mă ajuţi, ca şi până acum, să-mi ţin cuvântul.

Cele mai frumoase declarații de dragoste de Ziua Îndrăgostiților

– Nu trebuie decât să continui să fii persoana perfectă care eşti.

Al tău pentru eternitate…

– A trecut mult timp de când ţi-am dăruit inima mea, dar dragostea mea pentru tine nu a scăzut în nici un fel, ci dimpotrivă. Cu fiecare an, cu fiecare Ziua Îndrăgostiților, cu fiecare moment care trece, simt că te iubesc tot mai mult.

– Această zi specială e un motiv în plus să îţi spun că toată viaţa mea, toate gândurile mele, toate trăirile mele, ţi le dedic ţie. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiților!

– Aş dori ca Ziua Îndrăgostiților să-ţi fie plină de cât mai multă iubire şi fericire! Şi aşa va fi, dacă acest lucru depinde doar de mine.

– Deşi te cunosc de puţină vreme, pot spune că m-am îndrăgostit de tine din primul moment în care te-am văzut. Fiinţa mea e plină de fiinţa ta. Viaţa mea de dinainte îmi apare aşa de schimbată faţă de cea pe care o trăiesc acum. Ah, cât mi-aş dori ca această stare de euforie să nu treacă. Te iubesc!

– De când mi-ai apărut în cale, viaţa-mi este mai frumoasă, lumea îmi pare mai bună, pentru că tu eşti alături de mine.

– Tu eşti unica persoană care îmi ştie cea mai lăuntrică dorinţă şi tu eşti singura care mi le îndeplineşte pe toate. Vreau ca astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, să te invit la o sărbătoare pentru noi doi. La mulţi ani, regina inimii mele!

– În fiecare zi mă trezesc luminat de dragostea pe care ţi-o port, în fiecare zi mă simt copleşit de iubirea ta pentru mine. Lumea îmi pare atât de minunată când tu zâmbeşti.

– Am impresia că-ţi văd chipul şi-ţi aud glasul la tot pasul, atunci când nu eşti lângă mine. De fapt, tu eşti mereu cu mine, în visurile şi în inima mea. Te iubesc! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiților!

– Poate pentru alţii dragostea este durere şi suferinţa, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta mă face atât de fericită, cum nu bănuiam că voi fi vreodată. Lumea e un loc mai bun cu tine alături.

– Tu eşti cel pe care îl iubesc, şi cel care îmi doresc să mă iubească mereu. A ta pentru tot restul vieţii…

– Pentru că azi este Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ţi aduc aminte, pentru că nu o fac cât de des ar trebui, cât de mult te iubesc.

– Tu îmi dai sentimentul că viaţa este aşa cum ar trebui să fie. Tu ai trezit în mine o forţă cu care aş putea muta munţii din loc, dacă m-ai ruga.

– Alături de tine simt că pot înfrunta orice, iubire, pentru că tu îmi eşti aproape. Şi sper să îmi fii alături mereu.

Aniversare fericită de Ziua Îndrăgostiților!

– Tu eşti singura fiinţă din lumea asta care mă iubeşte aşa cum îmi doresc eu să fiu iubit: uneori cu pasiune, alteori cu tandreţe. Mă simt un răsfăţat al vieţii pentru că tu m-ai ales pe mine să-ţi te însoţesc prin viaţă.

– Îmi doresc să nu te dezamăgesc niciodată în alegerea făcută. Promit să fac tot ce îmi stă în putinţă ca să te fac fericită.

Cu toată dragostea din lume, de Valentine’s Day, Al tău şi numai al tău….

Ziua indragostitilor 2021. Cine seduce si cine este sedus? Horoscop special de Valentine’s Day

– Când sunt cu tine mă pierd fără motiv. Mă regăsesc abia atunci când nu eşti lângă mine şi tot ce-mi doresc e să mă pot pierde din nou în marea ochilor tăi.

– Tu eşti focul ce-mi aprinde inima, eşti scânteia care mă face să ard de dor. În braţele tale mă mistuie dorinţa. Mă ridic asemeni păsării Phoenix, din cenuşa viselor mele împlinite, şi nu-mi doresc decât apropierea nopţii, ca să mă aprind din nou în îmbrăţişarea ta. Happy Valentine’s Day, iubirea mea!

– Tu eşti raza de undă care a pătruns în sufletul meu şi mi-a luminat de atunci fiecare zi. Eşti îngerul care mă ocroteşte şi mă învăluie cu căldura sufletului său. Fără şoaptele tale de iubire, fără privirea ta în care mă oglindesc fericită, fără buzele tale fierbinţi, m-aş pierde într-o lume necunoscută, fără înţeles.

Sursa: RomaniaTV

loading...