Mădălin Ionescu, înapoi la tv. Chiar soţia lui l-a dat de gol

Mădălin Ionescu, înapoi la tv. Chiar soţia lui l-a dat de gol

Mădălin Ionescu, înapoi la tv. După patru ani de pauză în televiziune, Mădălin Ionescu va prezenta un nou show tv. Informaţia a fost dată chiar de soţia lui, Cristina Şişcanu. În timpul unui live pe Instagram, Cristina a primit întrebarea când va putea fi văzut Mădălin la tv. Răspunsul ei a venit prompt, chiar dacă nu a dat prea multe detalii.

Mădălin Ionescu, înapoi la tv. Dezvăluirea a fost făcută de Cristina ŞişcanuAlte ArticoleFlorin Zamfirescu, probleme grave de sănătate: „Trebuie …Cristi Borcea, noi probleme cu legea. Ce au decis magistraţii, …„Trăsniții” dispare de la Prima TV. Mircea Dinescu …

„Revine Mădălin Ionescu ca moderator la o emisiune? Îmi este dor de emisiunile frumoase pe care le făcea”, a fost întrebarea primită.

„Da, revine. Sper să nu se supere că am spus eu înaintea lui. Dar o să vă dea el mai multe detalii despre noul proiect în care va fi implicat”, a spus Cristina.

Potrivit cancan.ro, soţii Ionescu-Şişcanu au avut discuții cu Antena Stars, în momentul în care finii lor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, au semnat cu postul respectiv pentru emisiunea „Fetele lu’ Tavi”. Totul s-a oprit, însă, la stadiul de negocieri, deoarece „cerințele soților Ionescu au fost cam mari pentru Antena Stars”, a declarat o sursă din televiziunea respectivă.

Mădălin Ionescu, ofertat de mai multe posturi tv

Fostul relaizator tv Mădălin Ionescu a fost ofertat de mai multe posturi tv, mai spun sursele cancan.ro. una dintre oferte a venit de la Antena 1, unde tronsonul ocupat de Dan Capatos e liber, dar și de la Kanal D, postul la care a activat până în urmă cu patru ani.

Citeste si EXCLUSIV. Mădălin Ionescu: „Suntem în plin război. OMS s-a straduit greu să obțină o pandemie”

„Stăteam cu salvarea la uşă. Când am plecat de la Kanal D aveam muşchiul inimii demineralizat, colonul spastic, am fost omul care a muncit 10-12 ore pe zi, ani de zile. Şi în fiecare zi o luam de la capăt. În televiziune, presiunea e foarte mare. Dacă lucrurile nu merg, poţi să zbori oricând, peste noapte, din televiziune. Trebuie să ai echilibru în toate”, declara, la acea vreme, prezentatorul.

Citeste si Mădălin Ionescu, o noua teorie a conspiraţiei: E un cocktail pregătit pentru atacarea organismului uman. O gripă, nimic mai mult!

Sursa: RomaniaTV

loading...