Românii au talent 2021: Remi Martin, momentul uluitor pentru care a primit Golden Buzz VIDEO

Românii au talent 2021: Remi Martin, momentul uluitor pentru care a primit Golden Buzz VIDEO

Românii au talent 2021: Remi Martin, moment unic și emoționant pentru care a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș.

Românii au talent 2021: Remi Martin, momentul uluitor pentru care a primit Golden BuzzAlte ArticoleAnunţ tragic, un important actor s-a sinucis din cauza soţiei. …Oana Roman şi Marius Elisei au divorţat! Ce a anunţat vedeta …Claudia Pătrăşcanu susţine că Gabi Bădălau a venit drogat …

„Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri”, a mărturisit Remi Martin.

Românii au talent 2021. Ana Maria Bițică a primit patru de „DA”. Şi trupa JumpPlus World a făcut spectacol

A început teatru clasic la 8 ani într-o trupă semiprofesionistă din orașul natal, în Germania. De la început a știut că vrea să devină actor. La 19 ani, a ajuns într-un proiect de circ la școala sa. A învățat noțiunile de bază și cum să îmbine abilitățile sale sportive cu elementele de actorie. La 21 ani a intrat la școala de balet și circ din Berlin și a fost primul din Germania care a abordat această ramură a circului, acorbații la Chinese pole. Este mare fan Charlie Chaplin și vede foarte multe elemente poetice în munca sa, pe lângă faptul că a fost un comedian genial. Își dorește să regizeze propriul spectacol pe care să-l prezinte peste tot în lume. A avut ocazia să performeze pentru Regina Elisabeta și spune că a fost cea mai mare onoare. Regretă că nu a urmat și o carieră în actorie, pe lângă cea în lumea circului.

Sursa: RomaniaTV