Un pompier din Argeș a devenit erou după ce a salvat o femeie paralizată dintr-un incendiu, înlăturând și pericolul de explozie. Totul, în ziua sa liberă

Un pompier din Argeș a devenit erou după ce a salvat o femeie paralizată dintr-un incendiu, înlăturând și pericolul de explozie. Totul, în ziua sa liberă

Un pompier argeşean a devenit erou în localitatea Stâlpeni. Bărbatul a intrat într-o casă în flăcări de unde a salvat o femeie paralizată de 64 de ani. Apoi a oprit curentul electric și a scos trei butelii care puteau oricând să explodeze.

Totul în ziua sa liberă.Subofițerul a trecut întâmplător prin zona în care a izbucnit focul şi a auzit strigătele de ajutor ale fratelui femeii. Cauza incendiului a fost un coș de fum deteriorat. Angajaţii ISU au reuşit să stingă flăcările după o oră.”Sunt foarte bucuros că am putut să fac o faptă bună!”, a declarat pompierul erou, după ce a reușit să protejeze, alături de câțiva cetățeni, viața unei persoane. Un incendiu violent a cuprins cu repeziciune acoperișul unei case din localitatea Rădești.

Flăcările uriașe amenințau să se extindă la întreaga construcție în care se afla și o femeie în imposibilitatea de a se deplasa. Întâmplător, prin zonă a trecut plutonierul adjutant șef Savu Laurențiu, care a mobilizat cetățenii, constituind o echipă, cu care a reușit să evacueze din casa în flăcări o femeie de 64 de ani, a oprit alimentarea cu energie electrică, a scos trei butelii, înlăturând pericolul de explozie, și mai multe bunuri, oferind în același timp informații importante pentru forțele de intervenție care erau în drum spre locul evenimentului, povestesc, pe Facebook, colegii săi de la ISU Argeș.

Sursa: Observator

loading...