Bărbatul care şi-a trântit de pământ nepotul într-un parc din Hunedoara rămâne în arest preventiv

Bărbatul care şi-a trântit de pământ nepotul într-un parc din Hunedoara rămâne în arest preventiv

Alexandru Cobzaru, bărbatul de 29 de ani care și-a agresat grav nepotul într-un parc din Hunedoara, rămâne după gratii. Alexandru Cobzaru ceruse instanței o pedeapsă mai blândă, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au respins, ca nefondată, contestația depusă împotriva măsurii de arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia este definitivă.

Alexandru Cobzaru este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii publice și violență în familie, conform ziardehunedoara.ro.Alte ArticolePercheziţii la Spitalul Fundeni din Bucureşti într-un dosar …Elena Udrea şi Ioana Băsescu pot respira uşurate. Instanţa …Alina Laufer a născut prematur gemeni, după o sarcină cu probleme. …

Bărbatul din Hunedoara care l-a trântit de pâmânt pe nepotul său, provocându-i o fractură craniană, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în 8 februarie, după ce iniţial fusese reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi: Copil din Hunedoara, trântit în parc de un părinte furios şi lăsat să zacă inconştient | VIDEO şocant

Potrivit organelor de poliţie, în timp ce se aflau lângă un leagăn, doi copii s-au certat. La scurt timp tatăl unuia dintre ei, Alexandru Cobzar, l-a apucat pe celălalt minor, nepotul său, l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Ulterior, l-a lovit zdravăn și pe fiul lui de 8 ani.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare îl arată pe acesta îndreptându-se furios către copilul care se dădea pe un leagăn, iar după ce l-a înjurat, strigându-i „Vino aici, f… morţii mă-tii”, l-a strâns cu mâinile de gât, l-a ridicat deasupra capului său și l-a trântit puternic de caldarâm. Copilul, care este chiar nepot al agresorului, s-a prăbușit cu zgomot, lovindu-se cu capul și cu spatele de tartan, iar după ce a mișcat de câteva ori din mâini și a gemut, a rămas neclintit, leșinând din cauza șocului.

Citeşte şi: Noi detalii despre starea copilului trântit în parc în Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu cel care i-a pus viaţa în pericol

Bătăușul și-a întors privirile de la victima aflată în stare de inconștiență și s-a îndreptat spre propriul fiu, aflat în același loc de joacă. L-a îmbrâncit și pe acesta și l-a înjurat, plecând apoi liniștit spre casă.

Cele câteva zeci de secunde în care Alexandru Cobzaru (29 de ani) i-a atacat cu sălbăticie pe cei doi copii i-au lăsat fără nicio reacție pe unii dintre adulții prezenți în parc, însă au stârnit groaza unor copii și a mamelor lor, care au început să țipe îngroziți, scrie zdh.ro

 

Mărturia „monstrului din parc”. Bărbatul din Hunedoara care a agresat un copil a cedat în faţa anchetatorilor

În fața polițiștilor, tânărul ar fi plâns, potrivit unor surse din anchetă, susținând că nu și-a mai putut controla nervii. „A declarat că recunoaște și regretă faptele săvârșite, pe care le-a pus pe seama unei izbucniri de furie”, au precizat anchetatorii despre mărturia „monstrului din parc”.

Mama copilului trântit la pământ în parc, declaraţii cutremurătoare: „Nu a fost prima dată când l-a bătut”

Sursa: RomaniaTV

loading...