Oana Zăvoranu, dezvăluiri şocante despre Ramona Gabor. Ce face vedeta, de fapt, în Dubai

Oana Zăvoranu, dezvăluiri şocante despre Ramona Gabor. Ce face vedeta, de fapt, în Dubai

Oana Zăvoranu, acuzații grave pentru Ramona Gabor. Oana Zăvoranu a remarcat de pe story-urile surorii Monicăi Gabor viața de lux pe care aceasta o duce în Emiratele Arabe, însă susține că totul este o mascaradă. În realitate, Ramona Gabor nu ar duce viața de huzur cu care se laudă pe contul ei de Instagram, ci ar trăi într-un apartament modest.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri şocante despre Ramona GaborAlte ArticoleCele mai periculoase pieţe negre de planetă. Incursiune în …Smiley, prima reacţie după ce a fost acuzat că s-a drogat. …S-a aflat la ce post de televiziune va prezenta Mădălin Ionescu. …

„S-a dus Buzilă la Guliver și, ce să vezi, Guliver stă într-un apartament modest, ea numai story-urile le face în tot felul de localuri”, susține Oana Zăvoranu, după ce Bianca Drăguşanu a vizitat-o pe Ramona Gabor în Dubai. „Aici e o șmecherie. Profitând că sunt în țări îndepărtate, mint, totul e un miraj. Practic, milionarii ăia, trag de ele, șeicii, de fapt e o mare minciună, pentru că ele de fapt fac lucruri dubioase”, dezvăluie Oana Zăvoranu pe canalul ei de YouTube. „Ați văzut voi pe la vreo șmecheră de la Hollywood story-uri cu caviari și poșete? Ați văzut șeicii să-și arate chiloți de aur? Să zică ăia my underwear is goldeanu?”, se întreabă Oana Zăvoranu.

Ramona Gabor recunoaşte tot! Cum a ajuns să aibă o viaţă de lux în Dubai: „Nu există limite!”

Oana Zăvoranu a mai atacat-o în trecut pe Ramona Gabor, care nu e prima vedetă căreia îi dedică minute întregi în emisiunea ei. Printre victime se numără Oana Roman, Diana Munteanu, Andreea Mantea și Cristina Ich. Totul a început când, la sfârșitul anului trecut, Oana Zăvoranu a început să le critice pe vedetele care se cred influencerițe promovând tot felul de produse pe conturile lor de Instagram. În luna decembrie 2020 s-a născut și proiectul de pe YouTube care se bucură de o audiență destul de mare.

Sursa: RomaniaTV

loading...