Revocarea Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite. Principalele teme anunţate de Ludovic Orban

Revocarea Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite. Principalele teme anunţate de Ludovic Orban

Revocarea Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite.De asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei de marţi se mai află şi  rapoartele de activitate ale Televiziunii Române şi Radioului Public.

Revocarea Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a Birourilor permanente reuniteAlte ArticoleRaluca Turcan: Avem aproape 5 milioane de români cu o pensie …George Simion şi-a donat salariul. Anunţul făcut de liderul …George Simion, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu, la moţiunea …

Şedinţa este programată marţi, de la ora 09.30, în Sala Avram Iancu.

Citeşte şi Scandal la moţiunea împotriva ministrului Voiculescu. Cioloş şi Pâslaru, daţi afară din plen. Alexandru Rafila: Suferă de amnezie!

Preşedintele Camerei Depuaţilor, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că cererea de revocare a Avocatului Poporului şi respingerea rapoartelor de activitate a Televiziunii Române şi Radioului Public se află pe ordinea de zi a şedinţei, dar şi alte subiecte.

„Mâine vor avea loc Birourile Permanente Reunite, vom convoca o reuniune a camerelor reunite pentru ziua de miercuri. Vom aborda mai multe puncte pe ordinea de zi: constituirea comisiilor permanente ale Camerei și Senatului, constituirea delegațiilor Parlamentului la diferite organizații internaționale, cererea de revocare a Avocatului Poporului alături de raport, am discutat să introducem pe ordinea de zi respingerea rapoartelor depuse de conducerea TVR și a radioului public, sunt mai multe proiecte legislative pentru modificarea legii statutul deputatului și senatorului, depuse de PNL și USR, am înțeles că există și o propunere din partea opoziție pentru desființarea pensiilor speciale pentru parlamentari. O să fie și alte puncte de introdus pe ordinea de zi. Va fi și discutată înființare Comisiei de Cod Electoral”, a declarat Ludovic Orban.

Citeşte şi Guvernul a publicat „ORDONANȚA AUSTERITĂȚII”. Documentul amână creșterea pensiei, taie voucherele de vacanță, elimină sporul COVID și dă studenților 50% gratuitate la transport!

Liderul Camerei Deputaților a mai lansat acuzații grave la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Orban o vede vinovată pentru că CCR i-a respins unele dintre sesizări, dar și pentru că a generat extrem de multe probleme în apărarea sănătății și vieții oamenilor.

”Pe toată atitudinea Avocatului Poporului în perioada de când a fost numită în funcție. Pe faptul că a generat excepții de neconstituționalitate la Curtea Constituțională, care au fost respinse de CCR, pe atitudinea pe care a avut-o în perioada pandemiei, care a generat extrem de multe probleme în apărarea sănătății și vieții oamenilor și pe conduita partizană pe care a avut-o față de procesul de legiferare și față de proiectele de legi adoptate de Parlament ”, a spus Ludovic Orban.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...