Crimă înfiorătoare! O femeie și-a ucis cel de-al patrulea soț după ce s-au certat din cauza unui încărcător

Crimă înfiorătoare! O femeie și-a ucis cel de-al patrulea soț după ce s-au certat din cauza unui încărcător

O femeie din Marea Britanie și-a omorât cel de-al patrulea soț dintr-un motiv incredibil. A pornit de la un subiect banal, dar s-a terminat cu o crimă.

Cei doi s-au certat pe un încărcător de tabletă, iar în cele din urmă femeia l-a înjunghiat mortal pe soțul său. Era la al patrulea mariaj.Alte ArticoleElon Musk a fost doar şase săptămâni cel mai bogat om din …Mircea Badea, chemat de urgenţă la Poliție. Ce probleme are …Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină. …

Pensionara din Marea Britanie era fostă contabilă. Se afla cu soțul ei în bucătărie și au început să se certe pe încărcătorul de la tabletă. Apoi, Penelope Jackson, în vârstă de 65 de ani, l-a ucis pe David Jackson, de 78 de ani.

Ginerele doamnei Jackson, Jeremy Mullins, a spus că ei se aflau şi totul era în ordine până când a început o ceartă. El a adăugat: ”A fost unul dintre acele lucruri mărunte, aparent pentru un încărcător. Amândoi au vrut să-și încarce dispozitivele și a existat un singur încărcător, așa că au început să se contrazică despre cine ar trebui să-l folosească mai întâi”.

Toți cei care au auzit de vestea tristă au rămas șocați. Vecinii au povestit că au auzit certuri, dar că nu au intervenit fiindcă s-au gândit că lucrurile se vor calma, potrivit DailyMail.

‘Ei erau vecinii perfecţi. Au fost întotdeauna prietenoși, nu au făcut prea mult zgomot și literalmente nu am auzit niciodată să ridice vocea sau vreun cuvânt urât din partea lor”.

Un alt localnic a spus: ”Păreau un cuplu drăguț și obișnuit. Îi vedeam venind și plecând și ne salutam de fiecare dată”.

Ancheta în acest caz continuă. Polițiștii fac cercetări pentru a afla exact cum s-a ajuns în acea situație.

Citește și Un bărbat a raportat o crimă fictivă pentru ca autorităţile să-i deszăpezească strada

Citește și Crimă de Ziua Îndrăgostiților. Și-a ucis fosta iubita și a mărturisit tot polițiștilor

Sursa: RomaniaTV

loading...