Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină. „Veniți la Dumnezeu cât mai este timp!” VIDEO

Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină. „Veniți la Dumnezeu cât mai este timp!” VIDEO

Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină. Dani Mocanu a luat însă o decizie radicală: a anunțat că renunță la manele și că urmează calea Domnului! Acum le-a și arătat fanilor la ce a lucrat în ultimele luni: a lansat melodia „Omul fără Tine este pierdut”, care a ajuns în trending și se apropie de un milion de vizualizări.

Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştinăAlte ArticoleLora s-a vaccinat împotriva Covid-19. Ce a păţit vedeta imediat …Oana si Viorel Lis, aproape de divorţ: „Ne-am spus vorbe …Jon Snow şi Ygritte din ”Game of Thrones” au devenit …

„Am o întrebare: Cine vrea să vină pe calea lui Dumnezeu? C*rve, c*rvari, criminali, cămătari, traficanți de arme, traficanți de droguri și mulți alții. Veniți la Dumnezeu cât mai este timp. Tâlharul de pe cruce a fost mântuit în ultima clipă de viață. Nu cei sănătoși au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. Pe cei păcătoși ne vrea Dumnezeu și ne iubește. Vă iubesc și sunteți a doua familie a mea! Veniți la El”, a scris Dani Mocanu în momentul în care a lansat prima lui melodie creștină.

Dani Mocanu se pocăieşte: „Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate!”

Artistul a revenit pe Instagram cu un nou mesaj: „Nu îmi este rușine să spun cât de mult îl iubesc pe domnul meu Iisus, viața mea, șeful meu care a murit pentru păcatele mele”.

Sursa: RomaniaTV

loading...