Gigi Becali anunţă ce nume va purta FCSB, dacă va recăpăta numele Steaua de la CSA: „Trebuie să fie clar!”

Gigi Becali anunţă ce nume va purta FCSB, dacă va recăpăta numele Steaua de la CSA: „Trebuie să fie clar!”

Gigi Becali s-a arătat încrezător în şansele sale de reuşită, după ce Curtea a amânat din nou pronunţarea, motivul fiind că o nouă asociaţie a suporterilor FCSB, Asociaţia Steaua 1947, s-a constituit parte în această speţă, dar nu a plătit taxa de timbru.

CAB a dat astfel o nouă amânare şi a stabilit următorul termen pentru 12 aprilie, iar decizia l-a umplut de euforie pe Gigi Becali, care a declarat că va câştiga sigur procesul pentru palmares, ba chiar a spus că va recupera şi marca şi numele Steaua, deşi acestea au fost atribuite Clubului Sportiv al Armatei Steaua de mai mulţi ani prin decizii definitive şi irevocabile.Alte ArticoleOctavian Bellu, la 70 de ani: Partea cinică este că o persoană …Gigi Becali a izbucnit în direct la TV. „Nu credeam că …Tragedie pe şosea. Un fotbalist de 38 de ani şi-a găsit sfârşitul …

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit la Digi Sport şi ce nume ar urma să aibă clubul FCSB, în ipoteza în care acesta va reprimi dreptul de folosinţă al denumirii „Steaua”.

Gigi Becali iubeşte numele FCSB pentru că îi întăreşte autoritatea

„V-am spus că o să le câştig pe toate…palmares, tot, tot, tot o să iau înapoi. Dar e mai frumos FCSB, pentru că e Faci Ce Spune Becali. Dacă o să câştigăm, o să spunem ‘Steaua FCSB’. Trebuie să fie clar: Faci Ce Spune Becali.”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Palmaresul Stelei rămâne momentan în Ghencea, cel puțin până la alte hotărâri luate de instanță. Potrivit deciziei din iulie 2019, FCSB nu are în palmares nici măcar trofeele obținute după 2003.

Judecătorii au respins cererea reprezentanților lui Gigi Becali de a recunoaște măcar acel palmares, pe motiv că formația din Berceni a folosit ilegal numele Steaua.

Citeşte şi: Octavian Bellu, la 70 de ani: Partea cinică este că o persoană de pe lista de aşteptare poate primi indemnizaţia de merit numai dacă moare unul dintre cei care se află deja pe listă

 

Sursa: RomaniaTV

loading...