A fost oprit în trafic de doi polițiști. Ca să scape, a început să tușească spre ei și să spună că are COVID. Pedeapsa drastică primită de tânăr

A fost oprit în trafic de doi polițiști. Ca să scape, a început să tușească spre ei și să spună că are COVID. Pedeapsa drastică primită de tânăr

Bărbatul de origine daneză s-a enervat pentru că a fost oprit în trafic și a început să-i amenințe pe polițiști. Văzând că nu e lăsat să plece, a făcut o glumă, care ulterior s-a dovedit a fi foarte neinspirată. Acesta a început să tușească spre oamenii legii și apoi a strigat că are coronavirus.

Polițiștii l-au reținut pe individ, iar instanța a decis că gestul său a fost „o ameninţare criminală de violenţă”.Alte ArticoleDoliu în lumea cinematografiei. O legendă s-a stins din viață!Uniunea Europeană, procedură de infringement împotriva României, …Lui Shakespeare i se clatină piedestalul. Noua generaţie de …

Incidentul s-a petrecut în martie anul trecut, în oraşul danez Aarhus. Maşina, în care bărbatul de 20 de ani era pasager, a fost oprită în trafic de doi agenţi în timpul primei semi-carantine în Danemarca.

Gestul făcut de bărbat pentru a scăpa de polițiști i-a adus un dosar penal și o condamnare la închisoare.

După ce a fost oprit, a început să tușească foarte aproape de agenți și să spună că are COVID, conform Antena3.

În instanță, bărbatul de 20 de ani s-a apărat spunând că era euforic când a tușit pentru că abia își sărbătorise ziua de naștere.

Inițial, individul a fost achitat de tribunalul districtual din Aarhus pentru tuse, dar a primit o pedeapsă de o lună de închisoare pentru că a fugit dintr-o maşină de patrulare care îl ducea la o secţie de poliţie. El s-a predat câteva zile mai târziu.

Tânărul a primit la apel o pedeapsă de trei luni de închisoare. A cerut achitarea, iar apoi a primit o sentință și mai aspră.

Tânărul a primit sentința joi, 18 februarie. Pentru că a tuşit în faţa a doi poliţişti şi a strigat că are COVID, bărbatul a primit patru luni de închisoare pentru „ameninţare criminală”.

 

 

 

Sursa: RomaniaTV