Cum a redecorat Clotilde Armand sediul Primăriei Sectorului 1. Imagini scandaloase

Cum a redecorat Clotilde Armand sediul Primăriei Sectorului 1. Imagini scandaloase

Cum a redecorat Clotilde Armand sediul Primăriei Sectorului 1. Deşi mai are multe de rezolvat în sectorul pe care îl conduce, edilul şi-a găsit timp pentru organizarea unei expoziţii de sculptură, chiar în holul de la parterul Primăriei.

Cum a redecorat Clotilde Armand sediul Primăriei Sectorului 1. Mihai Drăgan: „Edilul din Banu Manta și-a găsit timp și pentru tichia de mărgăritar…”Alte ArticoleMarcel Ciolacu: „În cazul în care desfiinţarea Secţiei …Marcel Ciolacu anunţă că PSD depune moţiune împotriva lui …Olguța Vasilescu o desfiinţează pe Raluca Turcan: Sporurile …

”Din surse foarte sigure, am aflat că, după ce a rezolvat rapid toate problemele Sectorului 1, de la salubritate, până la bursele elevilor, de la locurile de parcare de reședință, până la paza din școli, edilul din Banu Manta și-a găsit timp și pentru tichia de mărgăritar… Pardon, pentru mecenat.

Pentru vineri, primărița Clotilde Armand pregătește vernisajul unei expoziții de sculptură, chiar în holul monumental de la parterul Primăriei Sectorului 1″, a anunțat avocatul Mihai Drăgan pe pagina sa de Facebook.

Vernisajul expoziţia de sculpturtă va avea loc vineri, într-un cadru restrâns, urmând ca abia de luni publicul larg să poată vizita expoziția doamnei primar.

Într-o intervenție la postul România TV, liderul PSD Marcel Ciolacu a criticat evenimentul.

„Nu sunt critic de artă, dar nu știu cât de oportun este să fie femei dezbrăcate în holul unei instituții publice. (…) Doamna Clotilde nu a aflat până acum cu ce se ocupă primarul. Poate acesta este progresismul neomarxist. E o expoziție interesantă, eu aș merge dacă ar fi în altă parte, dar nu la primărie, acolo merg să plătesc impozite. (…) Românul intră în acel hol, își face cruce și pleacă: «o fi primăria, nu o fi!»”, a comentat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi Romprest îi răspunde lui Clotilde Armand: „Rezilierea contractului cu Primăria Sectorului 1 nu poate fi dispusă de doamna primar. Dacă nu se va ajunge la o soluţie, continuăm procedurile judiciare”

Clotilde Armand face acuzații dure la adresa angajaților din primărie: ”Găsiți documentele sau zburați instant”

Clotilde Armand face acuzații dure la adresa angajaților din Primărie. Aceasta a anunțat că a desființat Administrația Unităților de Învățământ Preuniversitar și a Unităților Sanitare Publice, aducând-o în aparatul de specialitate al primăriei.

Acuzațiile primarului vin după ce angajații primăriei nu au trimit mai multe documente privind studiile de fezabilitate achiziționate de AUIPSP solicitate de DNA.  Mai mult decât atât, Clotilde Armand susține că la serviciul Achiziții Publice încă mai lucrează apropiați ai fostului primar Vanghelie.

”De ce este importantă reorganizarea administrativă și ce legătura are cu linșajul mediatic la adresa mea coordonat obsesiv în ultimele zile pe televiziunile/ publicațiile apropiate vechii conduceri? Studiu de caz: Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice Sector 1 (AUIPUSP).

Citeşte şi Clotilde Armand: Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar pentru unii funcționari obişnuiţi să nu facă nimic

La AUIPUSP erau doamnele și domnii despre care v-am spus că aveau abonamente telefonice de 75 € / lună, la AUIPUSP s-a făcut celebra achiziție descoperită de mine anul trecut în ziarul Bursa la rubrica ”Diverse”, în valoare de 93 de milioane de lei, pentru tabletele supraevaluate achiziționate de vechiul primar prin procedură proprie, fără SICAP. Dar asta nu e tot.

Înainte să devin primar am depus împreună cu colegii mei din USR o plângere la DNA pentru că AUIPUSP a atribuit direct, fără licitație, 71 de contracte unei firme pentru studii de fezabilitate și expertize tehnice. 9 milioane de lei a primit firma Be Home Concept de la AUIPUSP pentru aceste studii. De ce am făcut această plângere la DNA atunci? Pentru că studiile acestea erau copy-paste, pentru că această direcție a atribuit fără licitație aceste sume enorme unor firme de apartament în regim de urgență. Ce știm despre firma Be Home Concept? Mai nimic. Știu doar că a remodelat vila lui Vladimir Plahotniuc. Interesant, nu?

Această direcție a Primăriei Sectorului 1 a funcționat până să ajung eu primar ca o fortăreață. Nimeni din primărie nu știa ce se întâmplă acolo, nimeni nu știa cine o conduce de fapt. Zilele trecute am aflat de la Direcția Juridică că procurorii DNA au solicitat de la mai multe departamente documente privind studiile de fezabilitate achiziționate de AUIPUSP, încă de anul trecut. Iar unii funcționari ai primăriei au refuzat să le trimită. Acum, înțeleg că la serviciul Achiziții Publice că încă mai lucrează niște oameni apropiați de fostul primar Vanghelie și care se fac că nu găsesc documentele solicitate de procurori. Am o singură propunere pentru ei: faceți bine și găsiți documentele sau zburați instant din primărie.

Legat de AUIPUSP, am reușit să desființez această direcție și am adus-o în Aparatul de Specialitate al Primăriei. Gata cu licitații cu dedicație și cu funcționari publici corupți. Înțelegeți acum miza linșajului mediatic? Nu sunt eu, sunt milioanele de lei pierdute de unii abonați la banii primăriei. Continuăm.” , se arată în mesajul lui Clotilde Armand.

Sursa: RomaniaTV

loading...