Dieta cu care a slăbit chef Florin Dumitrescu: „Mă reapuc din nou”

Dieta cu care a slăbit chef Florin Dumitrescu: „Mă reapuc din nou”

Dieta cu care a slăbit chef Florin Dumitrescu. După ce a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele, din cauza pandemie, bucătarul le-a împărtăşit prietenilor virtuali că vrea să urmeze din nou dieta cu varză, la care a mai apelat şi în trecut.

Citeşte şi: Un fost concurent de la Chefi la cuțite revine la Antena 1. În ce emisiune va apărea fostul concurent a lui Florin DumitrescuAlte ArticoleGabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu. …Nutriţionistul Mihaela Bilic aruncă bomba: „Mierea îngraşă …Bianca Drăguşanu, audiată în dosarul de proxenetism al lui …

Dieta cu care a slăbit chef Florin Dumitrescu

”Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…”, a spus Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram, acolo unde împărtășește multe momente din viața sa cu cei care îi urmăresc activitatea.

Florin Dumitrescu, următorul Chef în sezonul 4 Asia Express?

Într-un vlog pe care l-au făcut pe contul lor de Youtube, Speak şi Ştefania au stat de vorbă cu Chef Florin Dumitrescu și au aflat că și acesta a urmărit competiția cu sufletul la gură.

Mai mult decât atât, acesta a fost momentul în care am aflat dacă Chef Florin Dumitrescu va participa în sezonul 4 Asia Express!

„Mi-e greu de fiecare dată cu refuzul ăsta. Mulți îmi spun să particip. Dar n-am cum să particip. Uite, am cărat pe scări niște chestii zilele astea și am rămas blocat de spate, nu pot să mai merg. Adică, ce Adda…La mine, am nevoie de targă la un moment dat. Nu sunt comod, dar am belele cu spatele. Doare rău”, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu.

Sursa: RomaniaTV

loading...