Dumitru Dragomir, probleme mari din cauza Covid-19. „Nu mai pot! Mai bine ma baţi!”

Dumitru Dragomir, probleme mari din cauza Covid-19. „Nu mai pot! Mai bine ma baţi!”

Dumitru Dragomir, probleme mari din cauza COVID – 19. Imediat dupa ce se va vindeca, Dumitru Dragomir va lua drumul santierului, unde construieste blocuri.

Dumitru Dragomir, probleme mari din cauza Covid-19Alte ArticoleŞtefan Radu, operat de urgență în Italia! Anunțul lui Lazio: …Steliano Filip divorţează de Bianca la 4 ani de la nuntă. …Norbert Maior, revelația sezonului 2020 în raliuri, va concura …

„N-am niciun simptom de Covid-19, desi am boala, nici nu-mi curge nasul, nu tusesc… Am fost fraier ca m-am dus sa-mi fac testul. Stau izolat de 6-7 zile. Nu mai pot. Citesc toata ziua, am rupt televizorul. Ma, frate, decat sa ma inchizi un pic, mai bine ma bati. Intr-o saptamana ies din izolare si abia astept sa ma intorc pe santier. Imi e dor”, a spus Dragomir pentru ProSport.

Dumitru Dragomir a fost ales in toamna pe liste PSD pentru Consiliul General al Capitalei, dar s-a retras fortat de partid.

Ajutat de Gigi Becali

Dumitru Dragomir a dezvăluit faptul că Gigi Becali l-a ajutat cu pastile, pentru a scăpa de COVID-19. „Am făcut un control şi toată familia mea a ieşit negativ, iar eu pozitiv. Nu am avut niciun simptom, făcusem primul vaccin şi urma să îl fac pe al doilea. Am apelat la doctorul Marinescu, care este un medic grozav şi mi-a zis să amân rapelul o săptămână, să vedem ce se întâmplă. Eu nu am niciun simptom. Am apelat la Gigi Becali şi mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul. Am pentru douăzeci de persoane, îi mulţumesc. O să le iau, am înţeles că arbidolul este foarte bun. Cred în vaccin şi recomand la toată lumea să facă. Şi eu am făcut şi am o formă uşoară, nu o simt. Trebuia să îl fac pe al doilea, nu l-am făcut, o să îl fac peste o săptămână. Eu stau în casă, ca să nu dau şi la alţii. La unii e mai puternică boala, la mine nu este. Am şase anticorpi după vaccin. Doresc la toată lumea să nu treacă prin această boală”, a declarat Dumitru Dragomir la România TV.

Sursa: RomaniaTV

loading...