Emil Boc susține că economia Clujului este la pământ. Acuzații dure făcute de edil: ”Experții în sănătate trăiesc cu capul în nori”

Emil Boc susține că economia Clujului este la pământ. Acuzații dure făcute de edil: ”Experții în sănătate trăiesc cu capul în nori”

Emil Boc susține că economia Clujului este la pământ. Edilul este de părere că incorectitudinea criteriile de la nivel național omoară economia municipiului Cluj, semnalând acest lucru de mai multe ori.  Edilul susține că modul în care se calculează incidența cazurilor COVID nu este unul corect.

Citește și: Dacian Cioloş nu s-a vaccinat anti-COVID încă. „Când introduci o substanță străină în corpul tău, nu poate să te oblige statul să o faci”Alte ArticoleDiana Şoşoacă se teme c-ar putea fi otrăvită. „Ai …Florin Cîţu, despre ancheta în cazul incendiului de la ATI …Florin Cîțu a anunțat că vineri are loc ședința pentru …

Edilul a atras atenția și cu privire la elevi care nu pot emrge la școală, deși sunt din ani terminali și e destinul lor în joc. Emil Boc susține că corect ar fi să se calculeze rata de incidență din numărul de teste care se fac.

Emil Boc susține că economia Clujului este la pământ

”Pur și simplu incorectitudinea criteriilor de la nivel național omoară economia Clujului. Acum o spun cu responsabilitate maximă. Am atras atenția de atâtea ori, dar din nefericire nimic nu se întâmplă. Acum am ajuns cu cuțitul la os. Pur și simplu sectoare importante ale economiei clujene sunt puse la pământ datorită faptului că nu se ponderează rata de incidență cu numărul de teste. Încă o dată și a suta mia oară spun că nu e tot una să calculezi o rată de incidență la 2.000 de teste, sau să calculezi la 300 de teste, cum fac alții.

De asemenea, dăm o lovitură copiilor din clasele a opta și a douăsprezecea, care la Cluj nu pot merge la școală, sunt din ani terminali și e destinul lor în joc, pentru că din nou aceste criterii nu ponderează cu numărul de teste. Corect ar fi să se calculeze rata de incidență din numărul de teste care se fac. Acum am ajuns victima propriului succes, prin faptul că la Cluj sunt oameni mai bine înstăriți financiar și merg și își fac teste. Eu am fost susținătorul testării. Testarea și respectarea regulilor sunt soluția ideală de a ieși din această pandemie, dar, să aplici mecanic niște indici fără să ții cont că în unele părți se testează, mai puțin mi se pare greșit”, a declarat Emil Boc, la Napoca FM.

Sursa: RomaniaTV

loading...