Ioan Niculae urmează să fie dat în urmărire naţională. Poliţiştii nu l-au găsit acasă pentru a-l încarcera

Ioan Niculae urmează să fie dat în urmărire naţională. Poliţiştii nu l-au găsit acasă pentru a-l încarcera

Ioan Niculae urmează să fie dat în urmărire naţională. Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare în „Dosarul Interagro”. Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată. În plus, instanța i-a interzis lui Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale. Ioan Niculae urmează să fie dat în urmărire națională, după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliul, scrie G4Media.

Ioan Niculae urmează să fie dat în urmărire naţionalăAlte ArticoleGuvernul a aprobat proiectul de desfiinţare a Secţiei specialeIoan Niculae, condamnat la 5 ANI de închisoare în „Dosarul …Camioane jefuite în mers de românii din Franţa. Scene desprinse …

Ioan Niculae a absentat de la ultimul termen din proces, fiind internat într-o clinică din Milano (Italia), unde s-ar reface după infectarea cu Covid- 19, astfel cum a precizat avocatul său în sala de judecată.

Ioan Niculae, condamnat la 5 ANI de închisoare în „Dosarul Interagro”

Ioan Niculae a fost condamnat în „Dosarul Interagro”, la 5 ani de închisoare, fiind acuzat de cumpărare de influență, instigare la evaziune fiscală și instigare la spălare de bani. Hotărârea a fost dictată de magistrații Tribunalului București, iar decizia este definitivă. Pe lângă această pedeapsă, lui Ioan Niculae i s-a interzis și dreptul de a fi acționar, asociat și administrator în cadrul unei societăți comerciale, timp de 3 ani de zile, după executarea pedepsei principale.

Sursa: RomaniaTV

loading...