Claudia Pătrășcanu, mesaj-şoc către Alex Bodi. Cum a reacţionat Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, mesaj-şoc către Alex Bodi. Cum a reacţionat Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex Bodi. Gabi Bădălău a făcut public mesajul pe care Claudia Pătrășcanu i l-ar fi trimis pe Instagram lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. „Vă rog din toată inima să mă ajutați!”, i-a cerut Claudia Pătrășcanu lui Alex Bodi.

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex BodiAlte ArticoleMircea Badea, oprit de Poliție în trafic. Ce s-a întâmplat …Ucigaşul hackerului Cezar Oancea, din Bacău, a fost prins cu …Mama lui Dan Bălan, infectată cu coronavirus: ”M-a atacat …

Gabi Bădălău este șocat de gestul soției sale, precizând că nu-l cunoaște personal pe Alex Bodi. „E un mesaj trimis azi de Claudia unui domn pe care nu-l cunosc și nici nu vreau să-l cunosc. Îl salută și după spune: vă rog din toată inima să mă ajutați! Nu știu ce încearcă să facă, cum să te duci la un străin să-i ceri ajutorul, și nu la tatăl copiilor tăi. Femeia asta încearcă să mă discrediteze. M-a făcut drogat, apoi gay și acum apelează la omul ăsta! Mă duc și-mi fac și testul din firul de păr, dacă se face în România. Acum apelează la alți oameni străini. Nu cumva fata asta vrea să-mi facă o cheie? Eu nu am bătut-o în viața mea pe Claudia, nu i-am dat o palmă. Chiar sunt curios ce o să mai inventeze acum”, a declarat Gabi Bădălău la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Gabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu. Casă, maşină şi taxe plătite la o şcoală de lux

Gabi Bădălău a mai făcut public şi  un al doilea mesaj trimis de Claudia Pătrășcanu, în urmă cu un an de zile, unei foste iubite de-a lui. „Îl distrug în presă până la ultima suflare! Stai calmă, mă jur că-l distrug. Vreau sa știu ce avantaje avem”, îi transmitea cântăreaţa fostei iubite a lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu aruncă bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat cu cele două teste antidrog

Sursa: RomaniaTV

loading...