Gabriela Firea îl numeşte comunist pe Florin Cîţu: „Precum comuniştii, vrea să aplice politica rotaţiei de cadre, azi eşti jurist, mâine economist, poimâine paznic!”

Gabriela Firea îl numeşte comunist pe Florin Cîţu: „Precum comuniştii, vrea să aplice politica rotaţiei de cadre, azi eşti jurist, mâine economist, poimâine paznic!”

Gabriela Firea, parlamentar PSD, îi acuză pe liberali că vor să politizeze funcțiile din statul român prin diverse modalități. Ea dă exemplul angajatei de la Apele Române sau votul pe deblocarea angajărilor la stat.

„Premierul Florin Cîțu mai are, probabil, de angajat chelnerițe la Ape și foste miss la spitale, altfel nu se explică de ce vrea să scape de înalții funcționari publici care sunt secretari generali și directori în instituțiile de stat.Alte ArticoleRăzboi în USR – PLUS după anunţul lui Dacian Cioloș …Rareş Bogdan intensifică lupta pentru tăierea sporurilor bugetarilor: …Rareş Bogdan se revoltă şi avertizează: „Libera circulaţie …

Tocmai că posturile de înalți funcționari au fost depolitizate pentru a profesionaliza aparatul de stat, iar Cîțu vrea să revină la numirea de politruci fără experiență în domeniu!

Gabriela Firea îl aseamănă pe Florin Cîţu cu comuniştii

Sau, precum comuniștii, vrea să aplice politica rotației de cadre, azi ești jurist, mâine economist, poimâine paznic! Dar care ar fi logica, în loc să ai oameni specializați pe un anumit domeniu, de ce să ai oameni care să știe puțin, adică nimic, din toate domeniile!?

Și în vreme ce amenință cu tăieri de venituri și disponibilizări, liberalii au votat în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților deblocarea angajărilor la stat! S-a lăudat cu asta chiar fostul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, acum deputat.

O altă dovadă că liberalii vor, de fapt, să își angajeze politrucii de la partid și să dea afară funcționarii apolitici și specializați! Adică exact ca în cazul chelneriței de la Ape!

#IncompetentaDeDreapta

#JunglaDrepteiUnite

#PolitizareaLorEBuna”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi: Război în USR – PLUS după anunţul lui Dacian Cioloș că vrea să fie şi președintele partidului şi să candideze la prezidenţiale

Sursa: RomaniaTV

loading...