Ioan Niculae, arestat pe aeroport la revenirea din Italia şi dus la Rahova

Ioan Niculae, arestat pe aeroport la revenirea din Italia şi dus la Rahova

Ioan Niculae, condamnat joi la 5 ani de închisoare în dosarul de corupție de la Interagro, a ajuns vineri în România cu un avion de la Roma, potrivit Romania Tv.  

Niculae, care a mai ispășit o pedeapsă cu închisoarea într-un alt dosar de corupție, se află în Italia pentru tratament medical, potrivit propriilor sale declarații. Omul de afaceri a fost dat în urmărire de poliție după sentința de joi a Curții de Apel București.Alte ArticoleMotivare spectaculoasă în dosarul „Amanta”. Cum …Florin Iordache critică desfiinţarea Secţiei Speciale. „Legea …Ioan Niculae, mesaj de ultimă oră din Italia. Ce le-a transmis …

Poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu, joi seară, pe Ioan Niculae, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, astfel încât omul de afaceri a fost deja dat în urmărire. Ioan Niculae a declarat că este internat la o clinică în Italia şi că vineri ar urma să revină în ţară.

„Sunt în Italia la o clinică internat. Trebuia să ies probabil duminică. După primirea veştii din România că am fost condamnat, mi-am făcut externarea şi încep să mă pregătesc să vin în ţară. Mâine sunt în ţară”, a declarat Ioan Niculae joi seară.

Ioan Niculae, condamnat la 5 ANI de închisoare în „Dosarul Interagro”

Ioan Niculae, de 66 ani, a fost condamnat la o pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la evaziune fiscala, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă.

Omul de afaceri Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că ”a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Decizia magistraţilor este definitivă.

Sursa: RomaniaTV

loading...