Motivul RUŞINOS pentru care Ana Morodan a fost exmatriculată în liceu. Cum a fost prinsă în toaletă

Motivul RUŞINOS pentru care Ana Morodan a fost exmatriculată în liceu. Cum a fost prinsă în toaletă

Ana Morodan a fost exmatriculată în liceu. Una dintre cele mai excentrice și efervescente prezențe feminine din lumea mondenă românească, Ana Morodan a făcut dezvăluiri picante din viața ei personală la Antena Stars.

Ana Morodan a fost exmatriculată în liceuAlte ArticoleViorel Lis a împlinit 78 de ani. Ce surpriză uriaşă i-a pregătit …Claudia Pătrășcanu, mesaj-şoc către Alex Bodi. Cum a reacţionat …Mircea Badea, oprit de Poliție în trafic. Ce s-a întâmplat …

Vedeta a povestit care a fost motivul pentru care a fost exmatriculată în liceu. Astfel, au existat două episoade care au dus la expulzarea din școală. Primul a avut loc atunci când a fost prinsă în baie, făcând un lucru „ce nu poate fi spus la televizor”, iar cel de-al doilea, care a fost și cel decisiv, după ce s-a certat la cuțite cu profesoara sa de psiholgie.

Claudia Pătrășcanu, mesaj-şoc către Alex Bodi. Cum a reacţionat Gabi Bădălău

„Am fost exmatriculată la liceu. Pentru că am fost prinsă în toaletă făcând un lucru pe care nu aveam voie să îl zic la TV, când eram singură. Și bunica mea i-a spus că în loc să îmi mulțumească că am făcut asta în baie și nu în clasă. M-am certat cu profa mea de psihologie și am avut la un moment dat o dezbatere într-o temă și m-a luat foarte tare cu ea în gură, dar ne-am contrazis foarte tare și i-am zis ceva de am depășit linia elev-profesor și am ajuns la linia elev-viața persoanlă a ei. Și atunci am fost exmatriculată”, a spus Ana Morodan.

Mircea Badea, oprit de Poliție în trafic. Ce s-a întâmplat când agentul i-a cerut actele

Ana Morodan a mai dezvăluit că a fost reacceptată în liceu, după ce și-a cerut scuze în fața profesoarei pe care o jignise, dar și în fața întregii școli, în sala de concerte a instituției în care învăța.

Sursa: RomaniaTV

loading...