Românii au talent 19 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Revine Andi Moisescu

Românii au talent 19 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Revine Andi Moisescu

Românii au talent 19 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Când talentul este #unusiunu, iar spectacolul la dublu, zilele trec tot mai rapid, iar revederea cu cei mai simpatici prezentatori și jurați este tot mai așteptată. Vineri, de la 20:30, pe scena talentului își vor face simțită prezența contorsioniști care ne vor șoca, cântăreți care ne vor impresiona și dansatori care ne vor purta în povestea lor.

Românii au talent 19 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV.Alte ArticoleMedicul Adina Alberts, despre pericolul vaccinării COVID: ”Ne …Răsturnare de situație în divorțul dintre Alex Bodi și Bianca …Paris Hilton a fost cerută în căsătorie. Inelul valorează …

”Scena de la Românii au talent are milioane de ochi ațintiți asupra ta”, va spune Andi Moisescu despre locul care transformă visurile în realitate de unsprezece sezoane. Și vinerea aceasta vom avea parte de povești de viață puternice și oameni care au depășit multe provocări pentru a ajunge unde sunt.

Unul dintre cei care au acceptat provocarea competiției va prezenta în fața juraților o poveste de viață impresionantă: după ce a lucrat 3 ani într-o corporație, a luat o decizie radicală: ”M-am gândit că trebuie să fac ceva, să scap de job”. Ce a urmat, pare desprins dintr-o poveste de film… a început să cânte pe stradă: ”Este o experiență interesantă care te apropie de oameni”. Ce va interpreta și ce vor crede jurații despre el, aflăm în curând.

Povestea acrobatului care a primit al treilea Golden Buzz la Românii au talent: „Am avut umerii rupţi, genunchii, spatele”

Pandemia și-a pus amprenta și asupra tinerei generații, iar o puștoaică va veni cu un dans inspirat din ceea ce ne înconjoară. ”Copiii sunt mai afectați de pandemie, viața lor s-a dat peste cap”, va declara Andi Moisescu. Va fi ea apreciată și va merge mai departe?

În cea de-a cincea ediție a sezonului, un contorsionist va urca pe scenă cu un mesaj neașteptat: ”Nu este un moment tradițional de circ” și cu o prestație care-l va face pe Pavel Bartoș să declare: ”Omul e din altă lume”. Ce a pregătit concurentul și cum a făcut ca totul să fie posibil, vedem vineri seara.

Românii au talent 19 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Povestea lui Dragoș Pădeanu, concurentul care a oferit o interpretare excepțională a melodiei „Lie, ciocârlie”

Dragoș Pădeanu a oferit un spectacol pe cinste la Românii au talent și i-a impresionat pe jurați cu interpretarea melodiei „Lie, ciocârlie”.

Într-un interviu acordat în exclusivitate, Dragoș povestește cum a început pasiunea sa pentru muzică: „A fost extraordinar pe scenă! Am cântat cu sufletul. Mă bucur că am făcut acest pas pentru mine, a contat foarte mult. Am început să cânt la vârsta de 12.”

Dragoș cântă într-un cor la biserică, de un an si jumatate . Spune că de atunci a trecut prin tot felul de schimbări în viața lui. Și-a schimbat comportamentul, personalitatea. Înainte nu era o persoană religioasă, însă acum înțelege mult mai bine ce înseamnă credința.

Sursa: RomaniaTV

loading...