România învinge pandemia. Numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu coronavirus

România învinge pandemia. Numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu coronavirus

România invinge pandemia. Numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu coronavirus. Potrivit Centrului Naţional de Vaccinare anti-COVID-19 în România, sâmbătă la ora 13.00 numărul persoanelor vaccinate împotriva infectării cu noul coronavirus era de 783.505 persoane, în timp de numărul infectaţilor cu SARS-COV 2 de la începutul pandemiei până în prezent era la ora 13 de 777. 276.

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt.

Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur!

Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuși să ne bucurăm de o viața normală, alături de cei dragi!”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV.Alte ArticoleVeşti proaste în plină campanie a vaccinărilor anti-COVID. …Bilanţ coronavirus 20 februarie. Numărul persoanelor vaccinate …Când începe vaccinarea anti-COVID a populaţiei din etapa a …

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 20 februarie. Numărul persoanelor vaccinate îl depăşeşte pe cel al persoanelor infectate

Bilanţ coronavirus 20 februarie. Până astăzi, 20 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 777.276 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 722.484 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.721 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Citeşte şi: Când începe vaccinarea anti-COVID a populaţiei din etapa a III-a. Medicul Valeriu Gheorghiţă a făcut anunţul

Sursa: RomaniaTV

loading...