Fotbalist din naţională, internat în stare gravă după un accident rutier! Maşina a fost facută praf 

Fotbalist din naţională, internat în stare gravă după un accident rutier! Maşina a fost facută praf 

Fotbalist internat în stare gravă dupa un accident rutier. Andrea Cossu a pierdut controlul masinii, care a parasit initial carosabilul, dupa care a revenit pe sosea, s-a rasturnat de cateva ori, iar apoi s-a oprit in parapetul care despartea cele doua sensuri de mers, anunta La Gazzetta dello Sport.

Fotbalist internat în stare gravă dupa un accident rutierAlte ArticoleNovak Djokovic a câştigat Australian Open 2021. Este al 18-lea …Mama lui Ronaldinho a murit din cauza COVID-19. Dona Miguelina …Leonard Doroftei face acuzaţii dure din Canada. „Nu am …

Fostul fotbalist, cu două prezenţe în echipa națională a Italiei, a fost salvat după intervenția polițiștilor și a pompierilor și transportat la spitalul din Cagliari în cod roșu. În prezent, este internat în terapie intensivă și starea sa a fost evaluată ca fiind „critică, deși stabilă”. Scanarea computerizată la care a fost supus a relevat numeroase fracturi și un traumatism toracic, astfel că prognosticul medicilor este rezervat.

Tragedie pe şosea. Un fotbalist de 38 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un accident pe autostradă

Fostul fotbalist ar fi fost proiectat in afara autoturismului, iar starea sa de sanatate ar fi critica, dar stabila. Din primele informatii, acesta a suferit multiple fracturi si un traumatism toracic.  „In urma unui accident rutier, managerul Andrea Cossu se afla internat la spitalul Brotzu din Cagliari. Supus examinarilor si terapiilor, starea sa este stabila. Haide Andrea, suntem cu totii alaturi de tine”, au scris cei de la Cagliari.

Sursa: RomaniaTV

loading...