Motorul unui avion a explodat la scurt timp de la decolare. Bucăţi din aeronavă au căzut în curţile oamenilor în Denver

Motorul unui avion a explodat la scurt timp de la decolare. Bucăţi din aeronavă au căzut în curţile oamenilor în Denver

Pasagerii unui avion Boeing 777-200 al United Airlines cu destinaţia Honolulu au trecut prin momente de panică. Motorul aeronavei a explodat la scurt timp de la decolare. Din fericire, comandatul a reuşit să aducă avionul la sol în siguranţă şi nimeni nu a fost rănit.

La bordul avionului al cărui motor a explodat se aflau 231 de pasageri şi zece membri ai echipajului. Toţi pasagerii au primit locuri în următorul zbor către Hawaii.Alte ArticoleIsraelul ia decizia crucială: Accesul în teatre și mall-uri …E alertă în Sănătate. Un medic vaccinat a murit din cauza …Noul virus care ameninţă lumea. S-au depistat primele cazuri …

În social media au apărut imagini cu bucăţi circulare de carcasă şi cu alte fragmente căzute într-o zonă rezidenţială aflată la aproximativ 40 de kilometri nord de Denver.

De asemenea, pe Twitter au fost postate înregistrări făcute de pasageri cu motorul în flăcări.

Debris from a United Airlines plane rained down on a Denver neighbourhood on Saturday after its engine suffered a catastrophic failure.

Read more about it here: https://t.co/YEnW6qD7sv pic.twitter.com/oDREAVBOUU

— CTV News (@CTVNews) February 21, 2021

Un bărbat aflat la bordul aeronavei în momentul exploziei a povestit întâmplarea.

“Avionul a început să se zguduie violent, am pierdut altitudine şi avionul a început să coboare. Iniţial, am crezut că s-a terminat. Am crezut că ne prăbuşim”, a declarat David Delucia. El şi soţia sa şi-au scos din genţi portofelele în care se aflau permisele de conducere şi le-au pus în buzunare. “Dacă ne prăbuşeam, puteam fi identificaţi”, a explicat Delucia.

Sursa: RomaniaTV

loading...