Bărbat din Iaşi, condamnat la închisoare după ce a spart cutia milei 

Bărbat din Iaşi, condamnat la închisoare după ce a spart cutia milei 

Bărbat din Iaşi, condamnat la închisoare după ce a spart cutia milei. Tânărul care a spart cutia milei din mănăstirea Schitul Hadâmbului a fost condamnat zilele trecute la doi ani de închisoare şi la plata unei amenzi de aproape 2.500 de lei.

Bărbat din Iaşi, condamnat la închisoare după ce a spart cutia mileiAlte ArticoleDecizie finală în cazul lui Patrick Ekeng, mort pe terenul …Loteria Română iese la atac împotriva mogulului penal Maricel …Ioan Niculae ar putea fi eliberat! Anunţ-bombă făcut de avocatul …

Furtul a fost comis ziua în amiaza mare, în luna iunie a anului trecut. Bărbatul a pătruns în incinta bisericii şi, profitând de faptul că de faţă nu se afla nicio persoană, a forţat sistemul de închidere a cutiei şi a furat tot ce a găsit. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere.

Suma furată a fost evaluată la 2.000 de lei. Hoţul a fost depistat a doua zi de poliţişti în zona Gării Iaşi. În cursul anchetei, s-a stabilit că, după comiterea furtului, tânărul se întorsese la Iaşi cu o maşină de ocazie, cazându-se peste noapte la un hotel din centrul oraşului.

Citeşte şi Fost primar din Vrancea suspectat de furt, săltat de mascaţi

În faţa anchetatorilor, suspectul a afirmat că a deschis cutia milei din greşeală, după ce s-ar fi jucat cu capacul acesteia, deoarece îi plăcea. La deschiderea cutiei, ar fi constatat că înăuntru se aflau doar 12 lei, în bancnote de un leu, bani pe care i-a luat pentru că i-ar fi fost foame, potrivit Ziarul de Iaşi. 

Hotelul l-ar fi plătit cu 160 de lei pe care îi scosese din contul personal, fără a putea aduce însă nicio dovadă în acest sens. Luând în calcul şi faptul că bărbatul era recidivist, magistraţii Judecătoriei l-au condamna la 2 ani şi 10 luni de închisoare şi la plata unei amenzi penale de 2.490 lei. Inculpatul mai are la dispoziţie calea de atac a apelului.

Citeşte şi Femeie dată în urmărire generală în Ungaria pentru furt, găsită printre umeraşele unui șifonier din București

Sursa: RomaniaTV

loading...