Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Mesajul care i-a dat de gol FOTO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Mesajul care i-a dat de gol FOTO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Recent, Bianca Drăgușanu a postat în mediul online câteva imagini care sugerează o împăcare. Vedeta a fotografiat o inimă mare, roșie, în centrul căreia a plasat litera „G”, fapt ce i-a trimis imediat cu gândul pe internauți la o împăcare cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcatAlte ArticoleCum să te distrezi la maxim în cazinourile live în 2021Dieta minune a nutriționistului Mihaela Bilic. Cum să mănânci …Gigi Becali, pregătiri pentru o nouă nuntă în familie. Nepotul …

„Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”, a scris Bianca Drăgușanu. Înainte de despărțire, cei doi păreau că au planuri mari împreună. Se vorbea despre o relație perfectă și despre planuri de nuntă. Acum, rămâne de văzut dacă este într-adevăr vorba despre o împăcare și lucrurile vor reveni la planurile inițiale. „Gabi așteaptă divorțul de Claudia Pătrășcanu ca să poată să facă nunta cu Bianca Drăguşanu. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.  Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, a declarat unul dintre prietenii cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău în urmă cu ceva timp.

Gabi Bădălău, desfiinţat de o fostă amantă. „Eşti beţiv, drogat şi impotent!” VIDEO

Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău s-au căsătorit pe 14 februarie 2015, la un an de când și-au început povestea de dragoste. Tot în ziua cununiei civile, ei şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta a avut loc în primăvara lui 2016. De mai bine de doi ani, cântăreața și afaceristul sunt în divorț și se luptă și pentru custodia celor doi copii.

Gabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu. Casă, maşină şi taxe plătite la o şcoală de lux

Sursa: RomaniaTV

loading...