Florin Cîţu: „Cine mă contestă pe mine? Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose? Toţi slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov”

Florin Cîţu: „Cine mă contestă pe mine? Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose? Toţi slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov”

Florin Cîţu participă la 22 februarie 2021, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea grupului parlamentar al PSD. Dezbaterea va începe la ora 17.00, tema propusă de PSD fiind „Bugetul tăierilor: moartea economică a României”.

„De fiecare data cand sunt invitat in Parlament vin si raspund. In acelasi timp, romanii ar trebui sa stie ca aceasta initiativa a griupului PSD nu are legatura cu bugetul, m-au chemat sa vada cat resizst eu la injutraturi. Acest prim-ministru rezista. Cine ma contesta pe mine? Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose? Toti slugile lui Liviu Dragnea si Valcov.Alte ArticoleConflict în coaliţie. Un deputat PNL în acuză pe ministrul …Orban: Guvernul Cîţu va adopta OUG pentru prelungirea măsurilor …Lucian Bode, Ministrul de Interne, a ironizat-o pe Diana Şoşoacă, …

Marii gandotori economici, Marcel Ciolacu si Paul Stanescu, ei isi permit sa vina cu amendamente la buget. Amendamente care insmate fac 6% din PIB. Si ce e aproape tradare este ca propun sa nu mai platim contributia la UE. Nu voi permite PSD sa interfereze cu parcursul european al Romaniei.

Avem prima data dupa 30 de ani un buget responsabil, recunoscut de toate institutiile europene. In ciuda celei mai mari crize din ultima suta de ani, v-am demonstrat cum se face economie.”, a spus Florin Cîţu în plenul Camerei Deputaţilor.

Anteriorul premier, Ludovic Orban, a participat la „Ora prim-ministrului” în 6 iulie, 18 mai şi 9 noiembrie 2020.

Proiectul bugetului de stat pe 2021 a fost adoptat în Guvern şi urmează ca în această săptămână să intre în dezbaterea parlamentului, după ce va fi stabilit un calendar.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminică, într-o emisiune, că partidul va depune moţiune de cenzură în situaţia în care amendamentele depuse de social-democraţi la legea bugetului de stat nu vor fi adoptate la dezbaterile din Parlament. El a catalogat proiectul de buget propus de Guvern drept „o tâmpenie”.

Florin Cîţu este pus la zid de PSD şi ameninţat cu moţiune de cenzură

„Nu poţi să ai creştere economică când ai austeritate şi tai tot. Noi venim cu aceste amendamente poate în ultima clipă acest guvern îşi dă seama că proiectul de buget cu tăieri şi cu austeritate e o tâmpenie”, a afimat Marcel Ciolacu duminică seară, la Antena 3.

Întrebat dacă PSD va depune o moţiune de cenzură în cazul în care nu îi vor fi votate amendamentele, Ciolacu a răspuns afirmativ.

„Categoric că depunem moţiune, dar am şi spus este prima moţiune simplă pe care am depus-o, şi deja am avut patru voturi în plus în afară de grupurile parlamentare PSD şi AUR. Este pentru prima oară. Eu nu-mi aduc aminte ca doar la două luni de la alegeri deja patru voturi să fie în plus faţă de ce avem ca opoziţie. Avem o sesiune parlamentară unde vom veni, categoric, cu o moţiune de cenzură”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Lucian Bode, Ministrul de Interne, a ironizat-o pe Diana Şoşoacă, după ce aceasta a avut duminică seară un conflict cu oamenii de pază de la Institutul Mariu Nasta: „S-a împiedicat sau de ce?” VIDEO

Sursa: RomaniaTV

loading...