Orban anunţă că BNP a validat prefecţii şi subprefecţii care urmează să fie desemnaţi de Guvern

Orban anunţă că BNP a validat prefecţii şi subprefecţii care urmează să fie desemnaţi de Guvern

„Noi am finalizat în cadrul Biroului Permanent al PNL validarea prefecţilor şi subprefecţilor care urmează a fi decişi de către Guvern. După cum bine ştiţi, în urma ordonanţei care a modificat statutul prefecţilor, există un termen de 30 de zile pentru finalizarea procedurilor în conformitate cu ordonanţa de urgenţă şi, ca atare, noi am finalizat, practic, în cadrul partidului, toate procedurile de validare a candidaţilor la funcţiile de prefect şi subprefect. Evident, şi partenerii noştri din coaliţie vor finaliza aceste proceduri, urmând ca, începând de săptămâna viitoare, Guvernul să decidă desemnarea prefecţilor şi subprefecţilor în baza, evident, a discuţiilor pe care le-am avut la nivelul coaliţiei”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, luni la Parlament.

Citeşte şi: Ludovic Orban: Am luat decizia de a susține bugetul în forma adoptată de guvern. Nu depunem amendamenteAlte ArticoleGuvernul a găsit soluții pentru problemele minerilor. Turcan: …Ludovic Orban: Am luat decizia de a susține bugetul în forma …PSD va depune amendamente la buget pentru a fi plătite salariile …

PNL va avea 23 de prefecţi şi 47 de subprefecţi, USR-PLUS va avea 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi, iar UDMR va avea 5 prefecţi şi 10 subprefecţi.

Citeşte şi: Guvernul a decis. Prefecţii şi subprefecţii pot deveni demnitari: Este un proiect care a fost asumat!

 

Sursa: RomaniaTV

loading...