Românii au talent 22 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Yannis și Yustin fac spectacol pe scenă

Românii au talent 22 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Yannis și Yustin fac spectacol pe scenă

Românii au talent 22 februarie 2021. Yannis și Yustin Boroș provin dintr-o familie de muzicieni, iar ei continuă tradiția. Cei doi cântă la acordeon, respectiv țambal, iar momentele lor artistice au reușit să îi impresioneze pe jurații de la  Românii au talent.

Citeşte şi: Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent. Cum i-a fost descoperit darulAlte ArticoleBianca Drăguşanu, înregistrare BOMBĂ în casa lui Bădălău: …Nicoleta Luciu, la 40 de ani. Cum arată după ce a apelat la …Mihaela Bilic: „Analizele medicale, o metodă RAPIDĂ să …

Românii au talent 22 februarie 2021

Pe lângă talentul muzical, gemenii au și simțul umorului, iar dialogul cu cei patru membrii ai juriului a fost unul pe măsură, mai ales că aceștia au intrat în jocul lor, de-a gemenii.

Cum s-au descurcat cei doi băieţi şi ce le-a spus Florin Călinescu aflați diseară, de la 20:30, pe Pro TV.

Acrobatul Remi Martin a primit al treilea Golden Buzz la Românii au talent

Remi Martin a urcat pe scenă cu un număr emoționat și uimitor de acrobație. Pentru că momentul său a fost unul impresionant, Smiley și pe Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz.

„Am fost surprins, foarte surprins. Eram în șoc, deoarece auzeam traducerea în urechi de la ceea ce spuneau juraţii! Aşa că reacţionam mai greu. Nu am știut cum să reacționez, să fiu sincer. Sunt foarte fericit, este extraordinar! Poate voi câştiga, poate nu, dar Golden Buzz-ul este extraordinar. Abia aștept să revin în semifinale și să vă arăt un număr și mai bun”, a declarat Remi, despre surpriza de care a avut parte.

Remi Martin şi-a descoperit pasiunea de mic copil, iar tatăl său l-a încurajat şi susţinut în această direcţie. La 18 ani s-a înscris la Şcoala de Circ din Berlin şi de atunci face parte din lumea circului.

„Mi-am descoperit pasiunea încă de când eram foarte mic, tatăl meu era responsabil de activităţile culturale din oraşul nostru foarte mic. Aşa că am văzut foarte multe show-uri, piese de teatru şi mulţi muzicieni. La doar şase ani deja ştiam că vreau să fiu pe scenă într-o zi.

La 18 ani am început să fac parte din lumea circului, am mers la Şcoala de Circ din Berlin. Aşa a început totul.

Mă antrenez zilnic, chiar dacă nu am show-uri zi de zi. Călătoresc foarte mult în lume şi am multe show-uri, deci este deja un bun antrenament. Iau şi pauze foarte lungi, ceea ce este foarte bine pentru corp. Şi cum toţi suntem în pandemie şi nu ştim când se va termina, mă antrenez puţin în fiecare zi, dar o iau mai uşor.

Da, bara chineazească este foarte periculoasă, te doare întreg organismul. Sunt foarte multe mişcări care îţi rănesc umerii, am avut umerii rupţi, genunchii, spatele rupt. Deci mi-am fracturat câteva părţi de-a lungul carierei, este parte din această meserie periculoasă. Trucul este să te recuperezi rapid, să ai grijă de organismul tău şi să menţii o relaţie sănătoasă cu el”, a mai declarat acrobatul pentru Pro TV.

Sursa: RomaniaTV

loading...