(VIDEO) Diana Şoşoacă, scandal de zile mari la Institutul „Marius Nasta”: Câţi să mai moară? Senatoarea a fost împinsă de jandarmi!

(VIDEO) Diana Şoşoacă, scandal de zile mari la Institutul „Marius Nasta”: Câţi să mai moară? Senatoarea a fost împinsă de jandarmi!

”Câți oameni trebuie să mai moară ca dvs. să vă dați demisia?” l-a întrebat Diana Șoșoacă pe Vlad Voiculescu, în curtea institutului ”Marius Nasta”. „Sunt senator al României, dl ministru are obligația să vorbească cu un senator. Vă rog frumos să-mi spuneți și mie, sunteți pentru a doua oară ministrul Sănătății” i-a spus Diana Șoșoacă ministrului Sănătății. Vlad Voiculescu s-a uitat la senatoare și a întrebat-o: ”Ce faceți?”.

””Eu ce fac? Este dreptul meu. Nu sunteți ales al poporului, sunteți numit. Tot poporul vă cere demisia, v-am sunat de multe ori și nu ați avut nici măcar decența să răspundeți la solicitările poporului român. Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dvs.? Este adevărat că toate incendii sunt folosite pentru a privatiza sănătatea din România? De ce nu răspundeți?” a continuat Diana Șoșoacă. O alertă de incendiu a fost duminică seară la spitalul Marius Nasta din Capitală. Din fericire, niciun pacient nu a fost pus în pericol.

Din primele informaţii se pare că ar fi vorba despre exteriorul unei unităţi ATI mobilă. Cel care a sunat la 112 a spus că este flacără în partea superioară a caravanei mobile. Opt mașini de stingere, o autoscară, o ambulanță cu medic, șase echipaje de prim-ajutor au fost mobilizare pentru incendiul de la Marius Nasta. Au fost scoși pacienții din unitatea mobilă. Erau șapte pacienți, niciunul nu se află în pericol. Cinci dintre pacienții din modulul ATI erau INTUBAȚI.

„Era anunțat un incendiu la tirul de terapie intensivă (modulul ATI mobil al spitalului n.r.), dar, la sosirea echipelor, nu era foc cu flacără, în interiorul tirului nu era fum și nu era flacără, din ce am înțeles, probabil ceva la exteriorul tirului a fost. Oricum, echipele sunt acolo în acest moment. Nu sunt probleme. O să aflăm cauza fumului, pacienții vor fi relocați până când se verifică complet situația. Nu sunt probleme”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.

Sursa: RTV