Clotilde Armand îi sancţionează pe cei care aruncă gunoiul pe stradă. Se dau amenzi uriaşe

Clotilde Armand îi sancţionează pe cei care aruncă gunoiul pe stradă. Se dau amenzi uriaşe

Clotilde Armand îi sancţionează pe cei care aruncă gunoiul pe stradă. Poliția Locală a Sectorului 1 a demarat o campanie de informare și sancționare a celor care aruncă gunoi pe domeniul public, anunță Primăria Sectorului 1. Amenzile sunt cuprinse între 1.000 și 5.000 lei.

Amenzi de până la 5.000 de lei pentru bucureştenii care aruncă gunoiul pe stradăAlte ArticoleGabriela Firea dezvăluie planul PSD pentru a-i determina pe …Renate Weber, despre legea eliminării pensiilor speciale pentru …Scandal de amploare la Timişoara. Dominic Fritz l-a demis pe …

”Locuiești în Sectorul 1 sau ești agent economic cu sediul în această zonă administrativă? Înseamnă că faci parte din comunitatea locală și trebuie să te îngrijești și de spațiul de dincolo de ușa propriei locuințe sau a sediului în care îți desfășori activitatea. Străzile și trotuarele pe care circulăm trebuie să fie la fel de curate ca acasă pentru că ele reprezintă cartea noastră de vizită ca și comunitate.

Citeşte şi Avocatul Poporului intervine în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. „Serviciile de salubrizare au ca obiectiv principal protecţia sănătăţii populaţiei”

Primăria Sectorului 1 îi va amenda cu până la 5.000 de lei pe cei care aruncă gunoiul pe străzi

Din păcate, însă, în ultima perioadă, pe domeniul public al Sectorului 1 au răsărit mormane de gunoaie care nu ne fac cinste și ne pun în pericol și sănătatea, mai ales în actualul context pandemic. Depozitarea deșeurilor pe străzi, trotuare sau spații verzi este strict interzisă și atrage sancționarea contravențională cu amenzi cuprinse între 2.000 de lei și 5.000 de lei.

Poliția Locală a demarat o campanie de informare a cetățenilor și agenților economici care își desfășoară activitatea în Sectorul 1 pentru a le reaminti aceste obligații legale și pentru a-i identifica și sancționa pe cei care le încalcă.

Verificările în teren vor fi făcute în permanență, 24 de ore din 24, prin echipaje ale Poliției Locale. De asemenea, pentru identificarea persoanelor care nu respectă regulile privind depozitarea deșeurilor vor fi folosite camerele de supraveghere amplasate pe domeniul public”, a transmis Primăria Sectorului 1 într-un comunicat de presă.

Zonele vizate sunt: Zona Gării de Nord, Chitila-Triaj, Bd. Ion Mihalache, Str. Marginei, Str. Aeroportului, Str. Carierei, Drumul Gării, Drumul Poiana Pietrei, Str. Nadeș, Drumul Regimentului, Mendeleev, Piața Amzei, Nicolae Golescu, Episcopiei, George Enescu, Calea Dorobanților, Calea Floreasca etc.

Citeşte şi Noi dezvăluiri EXPLOZIVE în scandalul gunoaielor. Înregistrarea integrală de la şedinţa lui Clotilde Armand cu Romprest

Clotilde Armand: Avem în plan inclusiv crearea unei companii de salubrizare

”Este rodul fostei administrații care ne-a oferit acest «cadou» de sărbătorile de iarnă. Întrucât am constatat neconcordanțe între facturile emise și neachitate și serviciile efectiv prestate, nu putem plăti facturi incorect întocmite. Îmi doresc ca prețul plătit să fie cât mai corect și cât mai mic pentru că, în prezent, Sectorul 1 plătește pentru salubrizare un preț pe cap de locuitor de peste 3 ori mai mare decât Sectorul 3.

Pentru rezolvarea acestei probleme, cât de curând posibil, vom implementa soluții în interesul comunității locale, inclusiv crearea unei companii de salubrizare care să fie controlată de Consiliul Local. Săptămâna aceasta vom pune în dezbatere publică un proiect de hotărâre de consiliu care presupune tarife mai mici pentru agenții economici”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Sursa: RomaniaTV

loading...