O româncă a salvat un pensionar care trăia în maşină şi îngheţa, la Munchen: Dragostea lui Dumnezeu i-a trimis!

O româncă a salvat un pensionar care trăia în maşină şi îngheţa, la Munchen: Dragostea lui Dumnezeu i-a trimis!

O româncă a salvat un pensionar care trăia în maşină şi îngheţa, la Munchen. Monica Sayer a fost total impresionată când l-a văzut pe bătrânul Eckehard. Femeia nici nu a stat pe gânduri şi a hotărât să ia atitudine. Bărbatul trăia pe străzi, la marginea drumului înztr-o maşină veche de mai bine de doi ani.

O româncă a salvat un pensionar care trăia în maşină şi îngheţa, la Munchen: Dragostea lui Dumnezeu i-a trimis!Alte ArticoleFacebook a revenit asupra deciziei de a bloca ştirile în Australia. …Soţia lui El Chapo a fost arestată pe un aeroport din SUA. …Cinci zile de doliu naţional în SUA, în memoria morţilor …

Monica i-a mobilizat pe prietenii ei români ca să-i poată oferi germanului un adăpost.

„Sunt incredibil de recunoscătoar că am putut începe o nouă viață aici, în Germania. Am o slujbă, am reușit. Când l-am întâlnit pe Eckehar, aproape că mi-a frânt inima. În nopțile reci stăteam acasă la căldură, nu puteam dormi și mă temeam că va îngheța și va muri în Honda lui.”, a declarat femeia, citată de Bild.

Monica a demarat o strângere de fonduri și a reușit apoi să-i cumpere lui Eckehard o veche rulotă Knaus, pe care a plătit 1.400 de euro. N-a fost simplu, rulota a fost cumpărată la Hessa și a trebuit adusă la Munchen.

„Unul dintre noi a luat rulota, dar a fost prins de radar, se grăbea să ajungă la timp, să nu se închidă broul de înregistrare. Probabil a rămas fără permisul de conducere acum.”, a povestit Monica.

„Îmi aduc ceai fierbinte și mâncare caldă. M-a uimit foarte mult că străinii ajută un german atât de mult!”,a declarat bătrânul.

Monica a inițiat o strângere de fonduri pe 13 februarie, a convins un reporter de la Bild să scrie despre bătrânul pensionar, iar după 8 zile cumpărase rulota și o aranjase pentru bătrân. Ce urmează? O spune tot Monica: „Cel puțin dată pe săptămână îl vom lua acasă pe Eckehard pentru a face un duș și a-și spăla hainele. Îi vom duce mâncare caldă. Și voi munci din greu să-l ajut să aplice la asistența socială pentru a primi un apartament.”, a zis ea.

Citeşte şi: O româncă a fost omorâtă în Franţa, în timp ce încerca să îşi apere fiul. Femeia a fost înjunghiată de maghrebieni, în mijlocul străzii

Sursa: RomaniaTV

loading...