Elena Cârstea se confruntă cu probleme de sănătate: „Am rămas fără dinți”

Elena Cârstea se confruntă cu probleme de sănătate: „Am rămas fără dinți”

Elena Cârstea se confruntă cu probleme de sănătate. Cântăreaţa trece printr-o perioadă mai grea, îşi pune implanturi dentare şi are dureri. Este stabilită în statul american Florida de aproape 15 ani, iar Glenn Muttart i-a devenit soț în 2006. Ei au adoptat două fete: Sanda, în vârstă de 24 ani și Adriana, care are 20.

Citeşte şi: Doliu în showbiz-ul românesc! Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit din cauza COVIDAlte ArticoleRadu Palaniţă, în doliu. Câştigătorul sezonului 10 Românii …O femeie a omorât o girafă şi s-a pozat cu inima ei: „Cadoul …Florin Salam părăseşte România? Şi-a cumpărat o casă în …

Elena Cârstea se confruntă cu probleme de sănătate

„Am rămas fără dinți. (…) Și nu pot să vorbesc pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai. (…) Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut. Nu a fost nimic grav. Acum sunt la serviciu două ore, la o casă interesantă (…). Am zis să mai intru (n.r.: live pe Faceook) să mai vorbesc cu voi, să mai treacă un pic timpul. Nu intru foarte des, că… na, știți cum e: aveți voi destule pe ale voastre, nu să mă vedeți pe mine”, a declarat artista pe filmarea de mai jos.

Mama Elenei Cârstea este grav bolnavă

Din cauza pandemiei, cu greu reușește să vândă case, menționând, mai în glumă, mai în serios: ”Nu produc bani acum, produc doar panică!”. Și-a adus în vila din Florida și mama bolnavă.

„Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași. Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe.

Sunt prea bătrână ca să mai adopt și să mai cresc alți copii, am două fete, le iubesc de nu mai pot. Am făcut atâtea lucruri, dar faptul că am putut pune acești doi copii pe picioare, e o mare satisfacție.

Sanda vine acasă pe 4 iulie, e cam băiețoasă, vrea să rămână în Armată, să iasă la pensie la 37 de ani. La cât e de frumoasă și de deșteaptă putea fi fotomodel, dar ea a vrut să fie mecanic. Iar Adriana, fata cea mică, nu m-a sunat de câteva zile, e în Coreea, de-abia aștept să termine stagiul și să vină acasă. Nu mă bag în viețile lor.

Viața mea e cam plictisitoare, de aceea am căței și pisici. Mai scriu, din când în când, îmi trebuie alți ochelari, nu mai văd bine nici de aproape, nici la distanță. Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o știai, noroc că mă țin fetele tânără. Suflește nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte.

 Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!„, a povestit Elena Cârstea pe Facebook.

Sursa: RomaniaTV