Mesaje hazlii de Dragobete, de la SRI şi MAI. „Cine te iubește, te așteaptă”

Mesaje hazlii de Dragobete, de la SRI şi MAI. „Cine te iubește, te așteaptă”

Astăzi este Dragobetele, ziua în care tradiţia românească spune că sărbătorim sfârşitul iernii şi iubirea. Dragobetele e marcat şi celebrat în diferite moduri. SRI şi poliţiştii români au postat mesaje amuzante pe paginile de socializare, spre deliciul internauţilor.SRI, MAI şi alte autorităţi publice s-au întrecut în mesaje amuzante, cu dublu-înţeles, cu ocazia zilei de Dragobete.

Serviciul Român de Informaţii a postat pe Instagram o fotografie cu o pereche de căşti pentru ascultat, despărţite, cu mesajul „întâmplări de Dragobete” și întrebarea „Probleme în paradis?”.Pe Facebook o poză de asemenea amuzantă cu o radiografie care arată că SRI poate vedea inclusiv fluturii din stomac, cu mesajul „Negarea e inutilă”.Postarea de pe Facebook a atras și mesaje critice, unii remarcând că fluturii sunt poziționați prea jos pentru zona stomacului.

„Ce drăguț, fluturi în colon!!!”, a scris o internaută.Și Ministerul Afacerilor Interne a fost inventiv pe rețelele de socializare, cu un îndemn pentru șoferii grăbiți. Aceștia au amintit că „Și-n dragoste sunt reguli!”, alături de o fotografie în care un polițist folosește aparatul radar și cu mesajul „Cine te iubește, te așteaptă”.Pagina de Facebook „Polițiștii au umor” a făcut o listă a legendelor care circulă în ziua de Dragobete, 24 februarie.24 februarie, o zi în care îndrăgostiţi de toate vârstele îşi fac declaraţii şi caută un cadou ca să îşi arate afecţiunea.

Şi ce poate fi mai potrivit decât un dar dulce şi o floare pentru a ajunge la inima unei persoane speciale. Prăjituri cu petale comestibile de trandafiri, căpşuni învelite în spumă de vanilie ori ciocolată sau torturi personalizate în formă de inimă. Sunt doar câteva dintre cadourile care nu dau greş în luna iubirii. Cofetarii lucrează la foc continuu ca să facă faţă comenzilor. Cele mai multe cereri vin din online, din cauza pandemiei. Marinel Bejan, cofetar:

Atunci când l-am făcut, m-am gândit la ce ingrediente pot să folosesc şi ce reprezintă iubirea, m-am gândit la culoarea roşie, inimă roşie, foarte înflăcărată. Am folosit căpşuni, am folosit vanilie de madagascar şi am conceput nişte deserturi special pentru două persoane.Emanuela Bejan, reprezentant cofetărie: Am vrut să îi ajutăm pe clienţi. Să îi ajutăm să aleagă ceva frumos, fără să fie prea încurcaţi în alegerea unui cadou.

Le pot comanda online. Cred că este foarte important. Chiar şi o cerere în căsătorie se poate împacheta în ceva dulce… Ca să supravieţuiască pandemiei şi florarii şi-au mutat o parte din ofertă în online.Laurenţiu Stănescu, reprezentant florărie: A trebuit să facem produse mai noi, mai accesibile, pentru puterea de cumpărare mai scăzută şi adaptarea la noile condiţii de piaţă.

Facem şi livrări, avem site, pe partea de online încercăm să dezvoltăm. Lumea ia contact din ce în ce mai puţin şi preferă comanda pe online, cu livrare directă, este şi partea de surpriză plăcută pentru client. Pe lângă cadourile dulci şi florile atent alese, darurile handmande sunt şi ele la mare căutare.

Sursa: Observator