Rareş Bogdan spune cine ar câştiga la prezidenţiale dintre el şi Diana Şoşoacă: „Eu cred că va fi o bătălie interesantă”

Rareş Bogdan spune cine ar câştiga la prezidenţiale dintre el şi Diana Şoşoacă: „Eu cred că va fi o bătălie interesantă”

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a fost întrebat miercuri cum ar vedea o luptă între el şi senatoarea Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale din 2024 şi a spus că forţele politice de dreapta trebuie să fie foarte atente, deoarece există un real pericol, cu care românii s-au mai confruntat în urma cu mai bine de 20 de ani.

„Nu, eu sunt foarte tânăr şi timpul meu e de aici înainte. Eu mai am timp să stau în politică 20 de ani, abia am intrat de mai puţin de 2 ani. PNL trebuie să-şi găsească un candidat puternic.Alte ArticoleScandal între USR şi PLUS la Buzău, Mihai Răzvan Moraru a …Nelu Tătaru, despre scandalul mărţişoarelor: „Nu este …Diana Şoşoacă, despre atacurile lui CTP: „S-a autodefinit …

Deocamdată şi-a exprimat dorinţa sau posibilitatea de a candida doar unul din PNL, preşedintele partidului. Nu ştim nici el în mod clar, nu a spus niciodată ferm că va candida. Deocamdată nu se pune această problemă. Eu cred că va fi o bătălie interesantă, va fi o bătălie a sferelor de influenţă.

Poporul român votează în cele din urmă şi el va trebui să-şi hotărască preşedintele. Dacă nu suntem atenţi, noi cei din dreapta vom fi într-o situaţie complicată şi mi-e teamă să nu ajungem în situaţia din 2000 cumva, în care dreapta a ieşit pe locul trei şi s-a bătut stânga cu extrema. Să ne uităm foarte atent la ce se întâmplă în Europa şi să guvernăm corect!”, a precizat Rareş Bogdan la EVZ Play.

Rareș Bogdan îl spulberă pe Dan Barna pentru că a refuzat să finanţeze schitul românesc de pe muntele Athos

Plenul Camerei Deputaților a aprobat acordarea unui sprijin financiar în valoare de 960.000 euro schitului românesc „Prodromu” de la muntele Athos din Grecia. 31 de voturi au fost împotrivă. Toate voturile contra au fost de la USR PLUS. Printre cei care au votat împotriva finanțării schitului românesc de la muntele Athos s-au numărat vicepremierul Dan Barna.

„Ce fel de educație au primit acești copii de la părinții și bunicii lor? Cei care astăzi au votat împotriva așezământul cultural, spiritual și istoric de la muntele Athos… Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroșa rândurile unor organisme fără logică spirituală? La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboți? …Fără istorie, tradiții, fără inimă suntem o frunză în vânt! Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, despre atacurile lui CTP: „S-a autodefinit când vorbea de creiere. El este mai jos decât orice prost despre care vorbeşte”

Sursa: RomaniaTV