Accident groaznic la Călugăreni. Sunt 10 victime, după ce un autocamion al CNAIR a spulberat un BMW, apoi s-a răsturnat!

Accident groaznic la Călugăreni. Sunt 10 victime, după ce un autocamion al CNAIR a spulberat un BMW, apoi s-a răsturnat!

Accident rutier groaznic, în această dimineață, la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală. Sunt 10 victime, între care o persoană decedată, după ce un autocamion al CNAIR s-a izbit cu un BMW, apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

A fost declanșat planul roșu de intervenție. „Având în vedere numărul de victime, pentru gestionarea eficientă a evenimentului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  Din cadrul ISU Giurgiu acționează 3 echipaje de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 ambulanță SMURD, precum și 6 ambulanțe SAJ.

Totodată, din cadrul ISU București-Ilfov sunt trimise în sprijin 2 ambulanțe SMURD și 1 echipaj de descarcerare. În sprijin acționează și 1 elicopter SMURD. Misiunea este în dinamică„, a anunțat ISU Giurgiu. Două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, care avea 7 pasageri, iar o persoană a rămas blocată în autoturism, precizează ISU Giurgiu. Un bărbat a fost declarat decedat.

Sursa: Observator

loading...