Timp de o lună, 888poker te invită să joci gratis

Timp de o lună, 888poker te invită să joci gratis

Anul trecut, aplicația 888poker a fost relansată, cu un nou look și un nou slogan, Made to play.

Gândită în primul rând pentru jucătorii recreaționali, noua aplicație vine la pachet cu o mulțime de noi funcții ce pun accent pe confortul utilizatorilor și pe plăcerea pură a jocului.Alte ArticoleTeodora Vochin, despre relația cu Ilie Dumitrescu: ”A fost …Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi: „Oamenii nu ştiu cine …Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei. Bia Stoian e fata fratelui …

Iar acum, jucătorii sunt invitați să descopere o nouă structură de jocuri: mai simplă, cu turnee mai scurte, cu mai puține rebuy-uri permise și cu mai multe locuri plătite, pentru ca tot mai mulți jucători 888poker să simtă bucuria câștigului!

Vă plac mesele superturbo sau, dimpotrivă, cele deepstack? Noul 888poker are o rețetă de turneu pentru toate gusturile:

The Big Shot: Evenimentul principal al zilei, cu cele mai mari premii.

The Rumble: Turnee Progressive Knockout zilnice ce îi recompensează pe cei mai agresivi jucători.

The Dash: Turnee turbo, perfecte pentru cei aflați tot timpul pe fugă

The Voyage: Opusul turneelor Dash, acestea pornesc cu un număr mare de jetoane și se pot întinde pe mai multe ore.

The Mayhem: După cum îi spune și numele, turneu rapid, cu mese de maxim 6 jucători.

The Classic: Turneu Freezeout (cu o singură intrare), jucate “old skool”.

Sunteți curioși cum arată noile turnee? Încercați-le gratis! Până pe 2 aprilie, jucătorii 888poker vor primi bilete și intrări la noile turnee în valoare de nu mai puțin de 200.000 de dolari.

Clienții noi au, în plus, un pachet de bun-venit apetisant: 50 lei la înregistrare, fără niciun fel de depunere, și un bonus de 100% din prima depunere.

Un jucător nou la 12 secunde

Cu peste 10 milioane de membri la nivel global, 888poker este furnizorul de poker online cu cea mai rapidă creștere din lume: un jucător nou se înscrie la fiecare 12 secunde. În primele 6 luni ale acestui an, numărul de jucători 888poker a crescut cu 103% la nivel global.

Din 1997, 888poker este unul dintre pionierii industriei de jocuri online și al conceptului de joc responsabil. Operat de compania 888holdings, este unul dintre cele mai mari și mai de încredere branduri din lume, oferind o selecție enormă de jocuri, turnee cu premii mari și mese live pentru jucătorii de poker din întreaga lume.

Sursa: RomaniaTV