Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție. ”A ieșit scandal național. Toară România fierbe”

Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție. ”A ieșit scandal național. Toară România fierbe”

Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție. Celebrul vlogger a oferit răspunsul său după criticile pe care le-a primit în urma organizării zilei sale de naștere. Acesta susține că a ieșit scandal național după ce el s-a văzut cu câțiva prieteni la o vilă din Snagov.

Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de polițieAlte ArticoleCât au costat hainele şi accesoriile lui Meghan Markle, la …Gina Pistol a publicat primele imagini cu camera fetiței. Prezentatoarea …O fetiță de cinci ani a reușit să-și facă tatăl să renunțe …

”Am fost cu cei mai apropiați prieteni ai mei la o vilă în Snagov pentru a sărbători ziua mea de naștere. Vă dați seamă că din toată treaba asta a ieșit scandal național, toată România fierbe că m-am văzut eu cu câtiva prieteni de ziua mea” , a declarat acesta în cadrul unui videoclip postat pe canalul său de Youtube.

Citește și: Selly a fost amendat de Poliţie după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu manele şi băutură în plină pandemie COVID

Deşi ne aflăm în plină pandemie, la petrecerea aniversară a bloggerului au participat zeci de persoane. Toţi membrii 5Gang au petrecut alături de Andrei Şelaru, alias Selly. Invitaţi de onoare au fost nimeni alţii decât celebrii manelişi Tzancă Uraganu şi Costel Biju, care i-au făcut lui Selly dedicaţie după dedicaţie.

Cu paharul în mână, cunoscutul vlogger a dansat pe ritmurile celebrei manele a lui Tzancă. Momentul a fost imortalizat de mai mulţi invitaţi la petrecere, apoi postat pe TikTok.

În urma petrecerii pe care a organizat-o, cunoscutul vlogger a fost amendat de poliţiştii din Ilfov. Polițiștii au reușit să identifice trei persoane, deocamdată, printre care și vloggerul, pe care le-au amendat cu 15 mii de lei.

Sursa: RomaniaTV