Propunere-bombă făcută de George Simion pentru coaliţia de guvernare: Subvențiile pentru partide să meargă la construirea de spitale

Propunere-bombă făcută de George Simion pentru coaliţia de guvernare: Subvențiile pentru partide să meargă la construirea de spitale

Propunere-bombă făcută de George Simion pentru coaliţia de guvernare. Liderul AUR spune că subvențiile acordate partidelor să fie redirecționate către construirea de spitale.

Propunere-bombă făcută de George Simion pentru coaliţia de guvernare: Subvențiile pentru partide să meargă la construirea de spitaleAlte ArticoleAUR respinge pașaportul de vaccinare anunțat de Comisia Europeană. …Marcel Ciolacu: „Domnule prim-ministru, un mincinos mai …Scandal uriaş în plenul Parlamentului. Parlamentarii PSD au …

Simion și-a început discursul printr-o scurtă poezie: „Asta e ţara lui Impozit Vodă / La noi toţi perceptorii sunt la modă / Nu mai avem nici şcoli şi nici spitale/ Dar tot plătim la taxe infernale/ România e în ultimul timp la răscruce, nimic pe aicea nu se mai produce”

„Ne jucăm de-a democraţia, de-a parlamentarismul, ne facem că facem. Nu am văzut în bugetul ţării să nu avem un plan de ţară, să nu avem o idee ce facem peste 4 ani, peste 10 ani. V-am ascultat domnule premier, sunteţi aici alături de noi, domnule premier? Vorbeaţi despre mafia pesedistă. Peste un an, doi, trei o să vină un alt premier şi o să vorbească despre mafia pedelistă, penelistă şi tot aşa de la un an la altul. Nu putem continua aşa. Vorbiţi de politizare, de populism şi din 380 milioane lei alocaţi pentru administraţiile locale 360 milioane merg către cele conduse de PNL, USR-PLUS, UDMR. Acesta nu e populism?

Propunere-bombă făcută de George Simion De ce nu aţi tăiat bani de la partidele politice? Puteaţi să o faceţi. Noi o să vă votăm bugetul, un buget de criză, dacă tăiaţi banii de la partide şi nu mă refer la toate partidele. AUR votează bugetul de criză dacă ne tăiaţi cele 4 milioane aferente. V-am spus că punem aceşti bani pentru construirea unui spital. Stă în pixul dvs să modificaţi. Nu vrem să luăm 4 milioane de euro. Avem şi noi 3 primari ai AUR. Nu vrem să ajungem la guvernare peste 4 ani şi să dăm bani cu dedicaţie pentru primarii noştri, fără a avea un plan de ţară. Mai avem amendamente pe care o să le votăm în stil caracteristic, dar aşteptăm. Acceptaţi ca cele 4 milioane euro să nu se ducă la partidul nostru, ci la construirea unui spital?”, a adăugat George Simion.

De altfel,  Diana Șoșoacă a cerut conducerii PSD să cheme simpatizanții partidului la protestele naționale anti-vaccinare obligatorie care vor fi organizate pe 7 martie.

„Vă așteptăm cu drag la manifestarea din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască.

Nu vom vota bugetul în această formulă – Totul pentru voi şi nimic pentru români. Şi dacă aici, în Parlament, nu veţi respecta românii din întreaga ţară, şi cei care v-au votat, şi cei care nu, atunci eu şi colegii mei, parlamentari, simpatizanţi, administraţiile locale, aleşi locali, vom merge în stradă alături de ceilalţi români care ies zilnic”, a spus liderul PSD.

Citeşte şi: Scandal uriaş în plenul Parlamentului. Parlamentarii PSD au venit cu păpuși la dezbaterea pe buget. Anunţul făcut de premierul Cîţu! 

Sursa: RomaniaTV