Soţia criminalului din Oneşti a fost arestată preventiv. Anchetatorii o acuză de complicitate

Soţia criminalului din Oneşti a fost arestată preventiv. Anchetatorii o acuză de complicitate

Soţia criminalului de la Oneşti a fost arestată preventiv pentru 29 de zile. Ea fusese reţinută încă de seara trecută pentru complicitate la lipsire de libertate. Anchetatorii i-au în calcul ca femeia să-l fi ajutat pe criminal să-i imobilizeze pe cei doi muncitori în apartamentul în care lucrau, imobil care i-a aparţinut în trecut chiar criminalului şi pe care îl pierduse în instanţă.

Anchetatorii spun că femeia se afla în apartamentul de deasupra celui în care erau ţinuţi cei doi muncitori ostatici şi îşi încuraja soţul în demersul său.Alte ArticolePrecizări DNA legate de lărgirea plajelor la MamaiaTribunalul Bucureşti a respins cererea DIICOT de redeschidere …Şoferiţa care a accidentat mortal cu maşina două fete în …

„Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face, motiv pentru care, din câte cunosc, este prezentată cu propunere de arestare preventivă. Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a spus directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

Potrivit declaraţiilor martorilor, femeie îi cobora ţigări pe balcon soţului său.

Vă reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al aparlamentului în care aştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru omor calificat.

Sursa: RomaniaTV