Brigitte Pastramă primeşte amendă după amendă: “Nu ne-am destrăbălat. Soțul e de etnie, așa e la ei”

Brigitte Pastramă primeşte amendă după amendă: “Nu ne-am destrăbălat. Soțul e de etnie, așa e la ei”

Brigitte Pastramă primeşte amendă după amendă. Vedeta spune însă că a primit amenzi cu alte ocazii.

Brigitte Pastramă primeşte amendă după amendă: “Nu ne-am destrăbălat. Soțul e de etnie, așa e la ei”Alte ArticoleIanis Hagi, pasă de gol pentru Messi. Clipul devenit viral pe …Majda a rămas cu sechele după eliminarea din Survivor. Semnul …Povestea pilotului erou român care a amerizat un avion Tarom …

Brigitte Pastramă susţine că weekendul acesta nu a fost în Capitală, ci a participat la o înmormântare în Timişoara. Aceasta a declarat, de asemenea, pentru Fanatik, că a participat la mai multe evenimente de familie în cadrul cărora Poliția a descins și dat amenzi, dar susține că nu a mers “ca să ne destrăbălăm, ci ca să onorăm o invitație a familiei”.

“Eu nu sunt în București, sunt în Timișoara venită de ieri (n.r.-duminică), la o înmormântare. Nu știu ce s-a întâmplat ieri, dar nu aveam cum  să fiu amendată, pentru că nu am mers la nicio petrecere. Weekend-ul trecut am fost la un botez, la o rudă d-ale soțului meu și a venit Poliția. Am fost amendați toți, dar nu ai cum să nu mergi la botez, la o rudă apropiată. De fiecare dată când am fost la un botez, la orice cununie, am luat amendă. Dar nu putem să nu mergem, este familia soțului meu. Ești între ciocan și nicovală, nu poți să spui că nu mergi pentru că sunt rudele lui, iar dacă mergi primești amendă.

Am fost în situația asta, deși nu am mers să petrecem. Noi am fost la creștinarea copilului verișorului lui Florin și a venit Poliția și a dat amendă. Am fost și la o cununie, tot așa, la un verișor de-ai lui, și am luat amendă. Se întâmplă lucrurile astea de fiecare dată.  Nu poți să nu mergi, trebuie, pentru că rudele consideră că ai ceva cu ele altfel”, ne-a spus Brigitte Pastramă.

De altfel, Brigitte şi Florin Pastramă au fost infectaţi cu Covid de două ori. Bruneta a avut o formă mai uşoară a bolii, însă soţul ei a fost mai grav, din cauza dificulaților de respirație. Cei doi au contractat pentru prima oară virusul în luna aprilie, când nu se cunoșteau foarte multe detalii despre el.

Bruneta a declarat că atât ea, cât şi soţul ei, au avut simptome uşoare prima oară, însă următoarea dată când s-au infectat, în luna septembrie, bărbatul a trecut prin momente cumplite, fiind nevoie de intervenţia medicilor.

Citeşte şi: Brigitte şi Florin Pastramă, infectaţi cu Covid de două ori: „Am crezut că moare” 

Sursa: RomaniaTV