Claudiu Năsui jubilează după transparentizarea contractelor Ministerului Economiei: „Nu e de mirare că au început să ţipe prin Parlament. Au fost demascaţi”

Claudiu Năsui jubilează după transparentizarea contractelor Ministerului Economiei: „Nu e de mirare că au început să ţipe prin Parlament. Au fost demascaţi”

Claudiu Năsui se bucură că demersul său a început să aibă efecte şi consideră că acestuia i se datorează atacurile la care a fost supus în Parlamentul României de către aleşii din opoziţie.

”Punerea publică a tuturor contractelor cu statul de la ministerul economiei naște deja primele investigații. E foarte bine.Alte ArticolePremierul Cîţu şi mai mulţi miniştri, chemaţi la discuţii …Sondaj CURS: George Simion, preşedintele AUR, peste premierul …Vlad Voiculescu şi Clotilde Armand, revoltaţi de menţinerea …

Apar, ușor, ușor efectele publicării tuturor contractelor Ministerului Economiei. Mă așteptam ca platforma în care se pot vedea transparent toate contractele cu statul să fie de folos jurnaliștilor de investigații și ONG-urilor care luptă pentru transparentizarea autorității publice.

Unul dintre scopurile mele aici este transparentizarea completă a unui minister care a fost destul de închis.

Claudiu Năsui spune că va transparentiza toate contractele Ministerului Economiei

Un mare pas înainte în reforma statului este transparența totală. La stat se cheltuie banii contribuabilului. Adică banii pe care statul ni-i ia din fiecare salariu din România (~jumătate).

Dacă suntem suficient de buni cât să ni se ia taxe, suntem suficient de buni cât să aflăm ușor pe ce se cheltuie.

Nu e de mirare ca abonații la contracte publice au început să țipe prin parlament. Despre aceasta platformă este vorba de fapt. Au fost demascați.

Am început cu această platformă, dar mai avem multe idei de transparență. Aici este doar începutul.”, scrie Claudiu Năsui.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu şi Clotilde Armand, revoltaţi de menţinerea deciziei de clasare a dosarului „10 august”. Dacian Cioloş vrea comisie parlamentară

Sursa: RomaniaTV