Clotilde Armand îl vrea pe Traian Berbeceanu la Primăria Sectorului 1. „Voi apela la experiența lui pentru problemele de siguranță și ordine publică”

Clotilde Armand îl vrea pe Traian Berbeceanu la Primăria Sectorului 1. „Voi apela la experiența lui pentru problemele de siguranță și ordine publică”

Clotilde Armand il invita pe Traian Berbeceanu sa i se alature: „Voi apela la experienta lui pentru problemele de siguranta si ordine publica”.

Clotilde Armand îl vrea pe Traian Berbeceanu la Primăria Sectorului 1Alte ArticoleCentrală provizorie la CET Titan pentru furnizarea de apă caldă …Un deputat USR, declaraţie halucinantă despre Klaus Iohannis: …George Maior, propus ambasador în Iordania. Cine îi va lua …

„Îi mulțumesc mult lui Traian Berbeceanu  pentru tot ceea ce a făcut din funcția de Prefect al Capitalei pentru bucureșteni și Sectorul 1. Am avut o colaborare excelentă și îmi doresc să menținem această legătură. Vă spun aici tuturor că voi apela la experiența lui Traian Berbeceanu pentru problemele de siguranță și ordine publică din Sectorul nostru”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Traian Berbeceanu a fost inconjurat de numerosi angajati ai Prefecturii Bucuresti in ultima sa zi in functia de prefect. „Am avut bucuria sa intalnesc aici oameni deosebiti, buni profesionisti dedicati institutiei si cetatenilor municipiului Bucuresti. Impreuna, am completat echipa cu alti functionari la fel de valorosi. Am trecut cu bine peste provocari grele, cum nu au mai fost, mi-ati aratat implicare si daruire, rezistenta si perseverenta. Doar multumita Domniilor Voastre am performat, intr-un mandat mult prea scurt pentru cat de multe si importante proiecte am fi vrut sa realizam impreuna. Bucurestenii au dreptul si merita o administratie onesta si performanta, iar dumneavoastra puteti sa le-o oferiti! Sunt onorat ca v-am fost alaturi, va multumesc ca ati fost langa mine”, a scris fostul prefect pe Facebook.

Sursa: RomaniaTV