Războiul copiilor pentru moştenirea lui Adrian Păunescu a ajuns la final! Cine ia cele 4 milioane de euro, de fapt

Războiul copiilor pentru moştenirea lui Adrian Păunescu a ajuns la final! Cine ia cele 4 milioane de euro, de fapt

Războiul copiilor pentru moştenirea lui Adrian Păunescu a ajuns la final după zeci de termene. „Nu știu, în momentul de față, ce o să iau, cât o să iau, judecătorul împarte și decide ce bunuri îmi revin. Anul acesta ar trebui să se încheie totul”, a spus Andreea Păunescu, fiica cea mare a poetului, pentru Impact.

Războiul copiilor pentru moştenirea lui Adrian Păunescu a ajuns la finalAlte ArticoleRomânia TV, lider absolut al televiziunilor de ştiri. Şi-a …Scandal şi suspiciuni de corupţie în fruntea Nike. Directorul …Ioana Timofeciuc, reacţie şocantă după ce a fost acuzată …

Adrian Păunescu a murit pe 5 noiembrie 2010 şi a lăsat în urmă multă durere în sufletele celor dragi, dar și un scandal imens în familie, pe moștenirea pe care cei trei copii ai săi trebuie să o împartă. Andreea Păunescu, fiica pe care Adrian Păunescu nu a recunoscut-o niciodată în acte, și-a cerut partea de moștenire, astfel că averea de 4.000.000 de euro se va împărți între ea, Andrei și Ana Maria. Andreea a trebuit, mai întâi, să își câștige numele în instanță pentru a putea deschide un proces în care să își ceară și drepturile în calitate de moștenitor, proces aflat pe rol de 11 ani.

Adrian Păunescu: Şi ce-ar fi dacă, într-o zi blestemată ne-am îmbolnăvi cu toţii deodată? Şi medici, şi pacienţi, şi părinţi, şi copii?

„Pe data de 12 martie avem următorul termen de judecată. Coșmarul încă continuă. Mă judec cu familia tatălui meu din 2010. S-au adunat ceva ani. Însă, pot să vă mărturisesc că ne apropiem de final. Acum suntem la nivelul în care judecătorul trebuie să împartă loturile la fiecare. Nu știu, în momentul de față, ce o să iau, cât o să iau, judecătorul împarte și decide ce bunuri o să primesc. Anul acesta ar trebui să se încheie totul”, a spus Andreea Păunescu.

Adrian Păunescu deținea, confoorm unei declaraţii de avere din 2008, 25 de hectare de teren agricol și șase locuințe în București, Breaza, Vatra Dornei, Barca, Roșia Montana și Bragadiru. Totodată, avea și depozite în bancă de aproape 50.000 de euro, dar și tablouri, în valoare de 22.000 de euro, plus diverse sume, din drepturile de autor.

Sursa: RomaniaTV