Răzvan Simion, gest incredibil de faţă cu Lidia Buble. S-a întâmplat în direct!

Răzvan Simion, gest incredibil de faţă cu Lidia Buble. S-a întâmplat în direct!

Răzvan Simion, gest incredibil de faţă cu Lidia Buble. „Ăsta e primul nostru interviu la emisiunea asta. Mi-am făcut canal de YouTube, am pus piesa acolo. Să apăsați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine”, a spus Lidia Buble.

Răzvan Simion, gest incredibil de faţă cu Lidia BubleAlte ArticoleCartoful dulce, leguma minune care te vindecă de boli. Beneficii …Horoscop Urania 6-12 martie 2021. Karma aduce necazuri. Ce zodii …Lungmetrajul „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc” …

Lidia Buble a observat că fostul ei iubit stătea la distanță, pe canapea. L-a salutat, apoi Florin Ristei l-a invitat să participe la interviu. Cu toate că a încercat să facă o glumă, fanii celor doi au considerat că Răzvan Simion și-a ignorat fosta iubită. „Îi mulțumesc lui Răzvan. Bună!’, l-a salutat Lidia Buble pe fostul partener. „Hai, Răzvan, te invităm aici!”, l-a îndemnat Florin Ristei. „Nu, merci, să facă el. Are și restaurant mai nou”, a replicat Răzvan Simion.

Lidia Buble, cerută în căsătorie. A postat imaginea cu inelul: „Am spus DA”

„Da, încă îl iubesc pe Răzvan!”

Recent, Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii au întrebat-o în număr mare dacă mai simte ceva pentru fostul partener. Artista a recunoscut că încă îl iubește pe moderatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar într-un mod prietenesc. „Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a răspuns Lidia Buble.

Sursa: RomaniaTV