Gest de mare omenie al unui poliţist din Constanţa. Agentul şi-a dat haina de pe el unui bărbat rănit în accident, să-i ţină de cald

Gest de mare omenie al unui poliţist din Constanţa. Agentul şi-a dat haina de pe el unui bărbat rănit în accident, să-i ţină de cald

George Priemschi, agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier Constanța a primit aprecieri după modul cum s-a comportat la un accident rutier. El a ajutat până la sosirea salvatorilor şi a avut grijă de victime, un bărbat rănit primind chiar şi haina agentului, pentru a se încălzi.Agentul de poliție George Priemschi din cadrul Biroului Rutier Constanța se afla în patrulare împreună cu colegul său, în stațiunea Mamaia.

În momentul în care au auzit o bubuitură puternică, și-au dat seama că este vorba despre un accident rutier, care se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau. Au avut dreptate – coliziune frontală între două autoturisme. Polițiștii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp. În timp ce colegul său a sunat pentru a anunța evenimentul și a solicita echipaje medicale, George a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime.

Apropiindu-se, și-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, așa că a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii – una dintre victime era în stare de inconștiență, însă ulterior și-a revenit.În timp ce le acorda primul ajutor, așteptând venirea colegilor săi și a cadrelor medicale, unuia dintre bărbații răniți i s-a făcut frig, iar colegul i-a dat geaca de la uniformă. Victimele au fost transportate la spital, fiind conștiente, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”Un barbat, de 29 ani, a condus un autoturism pe bd.

Mamaia din Statiunea Mamaia, banda nr 3, dinspre Navodari catre Constanta si ajungand in dreptul vilei Tania, din cauza neatentiei in conducere, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 27 ani, din sens opus. A rezultat vatamarea corporala usoara a celui de al doilea cond auto, precum si a pasagerei dr fata femeie, de 20 ani si a pasagerei dr fata din primul auto femeie, de 28 ani”, informează poliţiştii.

Sursa: Observator