FABULOS! Un judecător de la secţia penală a Judecătoriei Cluj-Napoca, surprins fără mască la protestul AUR

FABULOS! Un judecător de la secţia penală a Judecătoriei Cluj-Napoca, surprins fără mască la protestul AUR

FABULOS! Judecătorul a fost recunoscut de o publicaţie locală, care a relatat că magistratul nu purta masca de protecție, deși la manifestație s-au adunat zeci de protestatari, membrii și simpatizanți AUR.

„Stop dictaturii”, „Libertate”, au scris membrii AUR pe pancartele pe care le-au afișat. Protestul a fost organizat de deputatul AUR din Cluj, Ilie-Alin Colesa.Alte ArticoleUn deţinut care a evadat în 2019, prins în timp ce fura dintr-o …DNA a mers în Austria pe urmele banilor pe care îl acuză pe …Noi dezvăluiri bombă în dosarul Băneasa! Cum au “inventat” …

În pozele postate de Colesa pe contul său de Facebook apare și judecătorul Lucian Buta. Din imagine se poate observa că acesta nu poartă masca de protecție, scrie Clujust.ro. Judecătorul nu s-a ferit să arate că participă la protest, având în mâini o foaie pe care scrie „Corpul meu, alegerea mea. Nu obligativității vaccinării!”.

„Exemplu de nerespectare a regulilor impuse de autoritati oferit de judecatorul clujean Lucian Buta” a reacționat o persoană care a văzut imaginea.

Surse judiciare au relatat că, în general, judecătorul nu poartă mască pe stradă și că în instanta o poartă necorespunzător, adică sub nas. Contactat de sursa citată, judecătorul Lucian Buta a transmis că nu dorește să comenteze prezența lui la protest.

Preşedintele AUR Cluj: E nevoie de voi, cei care puteţi să ieşiţi şi să luptaţi pentru libertate

„Proiectul legii vaccinării obligatorii din 2017 trebuie respins. Conform acestuia, cu toții, nu doar copiii, vom putea fi vaccinați, indiferent dacă vrem sau nu vrem, doar la un ordin de ministru. Atât. La ordinul unui Vlad Voiculescu, Nelu Tătaru sau Raed Arafat, indiferent de ce părere aveți sau ce contraindicații aveți, dvs sau copiii dvs.

În anul care s-a scurs, lucrurile au luat-o razna. În Parlament vin multe ordonanțe și legi care propun măsuri restrictive, care contravin drepturilor fundamentale, de data aceasta motivul fiind pandemia.

La fel, trebuie respinse din fașă orice tentative de pașaport de vaccinare și de limitare a libertăților. Singuri în Parlament nu vom reuși, suntem prea mici încă. E nevoie de voi, cei care puteți, să ieșiți și să luptați pentru libertate. Așa că vă rog și vă cer: veniți duminică, 7 martie, 15:00, în fața Parlamentului pentru a protesta ca societate civilă(fără partizanat politic), la chemarea Alianței Părinților. Nu contra vaccinării, dar pentru libertatea de a decide” a spus despre protest Alin Colesa, preşedintele AUR Cluj.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri bombă în dosarul Băneasa! Cum au “inventat” procurorii un prejudiciu într-o evaluare bazată pe anunţurile imobiliare din ziarul Bursa! Raportul KPMG care spulberă “experţii” DNA. În realitate terenul agricol USAMV a fost chiar şi de 10 ori mai scump decât preţurile de vânzare din zonă!

Sursa: RomaniaTV