Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după acuzațiile scandaloase legate de ATI Sibiu: „Nu gestionează pandemia, se fac abuzuri în spitale”

Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după acuzațiile scandaloase legate de ATI Sibiu: „Nu gestionează pandemia, se fac abuzuri în spitale”

Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după acuzațiile scandaloase legate ATI Sibiu: „Nu gestionează pandemia, se fac abuzuri în spitale”

Ciolacu susține că ministrul Voiculescu nu reușește să gestioneze bine pandemia de coronavirus și că se fac abuzuri în spitale.Alte ArticoleUn nou conflict a izbucnit în coaliţia de guvernare. Replici …Marcel Ciolacu anunţă că PSD va contesta la CCR legea privind …Guvernul vrea restricţii mai dure în România. Circulaţia …

„Dorim să ştim clar de la Procuratura dacă Guvernul nu a putut să ne lămurească cine a alocat aceste fonduri.

Vream să ştim de la organele abilitate cum s-au făcut alocări numai către trei formaţiuni politice. Iar reprezentanții PSD, care reprezintă peste 50%, nu au primit niciun fond.

Colegii mei erau îngrijoraţi despre ce se întâmplă la Spitalul de la Sibiu, unde bolnavii erau sedaţi şi legaţi de paturi, tocmai în oraşul pe care l-a condus președintele României. În continuare, ministrul Sănătăţii nu gestionează pandemia, se fac abuzuri în spitale, în timpul conducerii sale de la minister. Cer în continuare demisia domnului ministru”, a declarat Marcel Ciolacu.

Adevărul din spatele ușilor închise de la ATI Sibiu! ”Ce am văzut eu nu poate fi închipuit de o viață de om. Oamenii nu mor de COVID, mor asfixiați, sedați. Abator e puțin spus, ne omorâm între noi”

Un medic care a lucrat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Sibiu a făcut dezvăluiri halucinante despre ce se întâmplă cu pacienții care nu mai pot respira.

Medicul sibian a oferit un interviu pentru turnulsfatului.ro nu a dorit să își divulge identitatea, însă în cazul unei anchete acesta va da declarații procurorilor. Declarațiile făcute de cadrul medical despre adevărul din spatele ușilor închise de la ATI sunt ÎNFIORĂTOARE.

Prin urmare, toți pacienții care suferă de insuficiență respiratorie sunt sedați încă din primele ore. Medicul este de părere că toate aceste decese trebuie răzbunate și susține că și el, la rândul său, a omorât oameni.

”Nu vreau să crezi că vreau să salvez lumea. Nu vreau, pentru că nu pot. Dar am nevoie de ajutor, pentru că am fost acolo, am văzut și mă doare. Nu-mi poate spune nimeni că nu e așa și vor mai fi și alții care vor intra și nu vor mai ieși în viață. Acești oameni trebuie răzbunați. Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului. Măcar alții și alții să nu pățească la fel. De undeva trebuie să se înceapă”, își începe medicul mărturisirea, potrivit turnulsfatului.

”Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare. Pentru că în insuficiență respiratorie nu se dă de dormit și seara. Da, oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo. Chiar dacă din toate puterile mele am încercat să fac totul să nu încarc acele seringi cu sedare. Salvatorul nu poate fi criminal, el trebuie să salveze vieți. Ce am văzut eu nu poate fi închipuit de o viață de om. Am văzut oameni care efectiv mor de vii. Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați” , povestește acesta.

Pacienții sunt legați de pat, de mâini și de picioare, în momentul în care nu mai pot respira și încep să se agite. Din acest motiv, pacienții au pielea de pe mâini ruptă.

”Există COVID, dar în Sibiu nu se moare de COVID. Dacă tot ajung oameni în acel modular pe care l-a pus Arafat, sunt convins că atunci când a plecat a dat dispoziții să fie totul în regulă. Eu nu zic că sistemul e de vină, ci oamenii din sistem. Clar. Sistemul e super OK, noi, oamenii din sistem nu suntem OK. Această crimă, și știu ce spun, trebuie oprită. Acel modular e făcut ca terapia să rămână terapie, să se poată duce bolnavii cronici, iar dacă în acest modular se omoară cu zile, atunci ce rol mai are? Abator e puțin spus. Niciodată nu am crezut că noi, oamenii, ne omorâm între noi” , adaugă medicul.

Vlad Voiculescu ameninţă cu noi restricţii: Dacă lucrurile merg aşa în continuare, nu excludem măsura! E îngrijorător ce se îmtâmplă acum!

Sursa: RomaniaTV

loading...