(Video) O femeie și-a castrat iubitul pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie!

(Video) O femeie și-a castrat iubitul pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie!

Pedeapsa dureroasa pentru un barbat din Vaslui. El a ajuns de urgenta la spital, cu rani grave in zona genitala, agresat de iubita lui care, povesteste el, s-a enervat ca nu a primit nici macar o floare de 8 martie.

Barbatul a fost operat, dar a apucat sa vorbeasca si cu politistii inainte. Femeia l-a iertat pana la urma ca nu a venit cu flori, dar legea nu o iarta pe ea. Va fi cercetata de Ziua Femeii, pentru loviri si violenta in familie.

Povestea de dragoste dintre Marinela si Ionel este una de durata si plina de nabadai. Au o fetita impreuna, dar s-au certat des. Anul trecut in toamna, dupa o perioada in care au stat despartiti, Marinela a cedat si i-a mai dat o sansa. Marti insa, de Ziua Femeii, cand ea se astepta ca el sa ii arate dragostea lui, si-a dat seama ca Ionel nu s-a schimbat deloc.

Iubita barbatului: “S-a culcat baut, i-am facut caldura in soba sa doarma bine si dimineata i-am zis “hai la vie! la munca!”. A zis ca nu ii zic eu ce sa faca! L-am apucat de… si i s-a rupt pielea. I-am pus compresa si a aruncat-o, apoi s-a dus la politie.

Cu dureri groaznice, Ionel a mers direct la politie, unde le-a spus agentilor cum l-a pedepsit Marinela, pentru ca nu i-a luat nici o floare de Ziua Femeii. Cand l-au vazut in ce stare e, politistii au sunat la 112, iar Ionel a ajuns la spital, unde a intrat direct in sala de operatie.

Dr. Carmena Pisaru. U.P.U. Spitalul Vaslui: “A fost adus cu plaga la nivelul scrotului, cu testiculul stang scos din scrot. A fost internat pe Chirurgie, s-a rezolvat. S-a suparat sotia, din cauza ca nu a primit flori si l-a agresat.

Marinela s-a induiosat cand l-a vazut cum sufera si acum este hotarata sa il ierte.

Marinela: “O sa ne impacam probabil, ma bate, ma chinuie, dar e prostul meu. Ce flori sa-mi aduca? Nu mi-a adus flori niciodata. Frumos cadou de 8 martie! S-a dus la politie!

Vecin: “El e vinovat ca el bea!

Chiar daca si-a iertat iubitul, Marinela este cercetata pentru loviri si violenta in familie. 

Sursa: ProTV