Cum arată apartamentul care a uluit pe toată lumea. Imobilul e la etajul 78 şi are un design impresionant. Preţul uriaş pe care ar trebui să îl scoţi din buzunar – FOTO şi VIDEO

Cum arată apartamentul care a uluit pe toată lumea. Imobilul e la etajul 78 şi are un design impresionant. Preţul uriaş pe care ar trebui să îl scoţi din buzunar – FOTO şi VIDEO

Cum arată apartamentul care a uluit pe toată lumea. Un penthouse aflat în inima New York-ului a făcut senzaţie pe internet datorită modului uluitor prin care a fost decorat. Imobilul costă nu mai puţin de 40 de milioane de dolari şi este situat la etajul 78, la Four Seasons Private Residences.

Cum arată apartamentul care a uluit pe toată lumea. Imobilul e la etajul 78 şi are un design impresionant. Preţul uriaş pe care ar trebui să îl scoţi din buzunar – FOTO şi VIDEOAlte ArticolePrimul tren ATI-COVID din lume! Cum poate ajuta la diminuarea …Câine rău, la Casa Albă. Ciobaneştii lui Joe Biden au muşcat …Italia, prima ţară din UE care va produce vaccinul Sputnik V

„Ferestrele cu dimensiuni impresionante, orientate spre nord, vest și est, încadrează o priveliște panoramică uluitoare, din fiecare cameră. Penthouse-ul a fost proiectat de renumitul designer de interior Monique Gibson. Finisarea acestei case are un standard uriaş şi găsit oriunde .

Galeria de la intrare dezvăluie imediat modul unic în care a fost totul lucrat. Imediat te întâmpină o pardoseală elegantă din teracot și lemn de esență tare și pereți personalizați din ipsos de calcar. În față este prima vedere a priveliștilor uluitoare spre nord, dincolo de terasa amenajată, chiar după clădirea Empire State până în centrul orașului și mai departe. Vedeta camerei de zi este cu siguranţă un șemineu cu gaz care a fost îmbrăcat în plăci rotunjite de marmură care se extind până la tavan, o înălțime impresionantă. Acest spațiu măreț, dar la scară umană, duce pe terasa cu lățime completă, care are o balustradă de sticlă. Un spațiu de recreere, dincolo de ușile de sticlă încadrate din oțel, prezintă o masă cu doi pereți  construit doar din ferestre.”, se arată în prezentarea făcută de reprezentantul imobilului.

Cea mai scumpă casă din lume, după datele culese din 2019, este cea a unei familie din Asia, care are o avere estimată la peste 42,7 miliarde de dolari.

Casa familiei Ambani din sudul oraşului Mumbai, India, are 27 de etaje şi măsoară 570 de metri înălţime!

A fost proiectată de firma de arhitectură Perkins and Will din Chicago, iar compania australiană Leighton Holdings s-a ocupat de construcția sa.

Casa are tavane foarte înalte, iar fiecare etaj este egal cu înălțimea medie a unei clădiri de două etaje.

Construcţia are o parcare subterană, iar în garaj există spațiu suficient pentru 168 de mașini. În plus, la etajul 7 al clădirii apre propria stație service. Se spune că Mukesh Ambani iubeşte atât de mult maşinile încât le-a dedicat șase etaje întregi mașinilor sale.

Locuinţa are totodată un salon de înghețată și un teatru privat, cu o capacitate de 50 de persoane, o sală de bal și multe apartamente de oaspeți. Există, de asemenea, un sistem home cinema, un bar în aer liber, un centru de divertisment și o sală mare unde personalul se poate relaxa. Un staff de 600 de membri lucrează aici în permanenţă.Citeşte şi: Cum arată cea mai scumpă casă din America: Costă 340 de milioane de dolari, are 21 de dormitoare și 42 de băi și o aripă specială pentru baluri de caritate FOTO și VIDEO 

Sursa: RomaniaTV

loading...